Η 4χρονη Dayaal είναι ιδιοφυΐα και θεωρείται η νέα Αϊνστάιν

H 4χρονη Dayaal βρίσκεται ήδη ανάμεσα στους πιο έξυπνους του πλανήτη και προορίζεται για σπουδαία πράγματα.

Η 4χρονη με την ινδική καταγωγή που ζει στο Μπέρμινγχαμ, αυτή την περίοδο φιγουράρει σε όλα τα σάιτ του πλανήτη, λόγω του μυαλού της, μιας και κατάφερε να μπει στο κλαμπ Mensa, το οποίο είναι μία κλειστή ομάδα με τα πιο έξυπνα παιδιά του πλανήτη. Το κατάφερε σκοράροντας 145 σε τεστ IQ την ίδια στιγμή που ο Αϊνστάιν και ο Χόκινγκ, είχαν φτάσει το 160!

«Η Dayaal είναι μόλις τεσσάρων ετών. Δεν μπορούμε να ξέρουμε σε τι ηλικία ήταν ο Αϊνστάιν ώστε να μπορέσουμε να κρίνουμε και να συγκρίνουμε με ασφάλεια», είπε η ψυχολόγος της Mensa, αφού εξέτασε τη μικρή.«Περιμένουμε να γίνει παγκόσμιος ηγέτης ή να κατακτήσει κάποιο Νόμπελ. Σε ηλικία 14 μηνών ήξερε όλα τα γράμματα του αλφάβητου, ενώ ήταν η ίδια που θέλησε να κάνει το τεστ IQ της Mensa» λένε οι γονείς της Dayaal οι οποίοι είχαν παρατηρήσει από πολύ νωρίς ότι το παιδί τους είναι ξεχωριστό.

Aξίζει να αναφερθεί, ότι το σκορ της μικρής, είναι από τα υψηλότερα, γεγονός που την κατατάσσει στους πιο έξυπνους, γενικά, ανθρώπους στη Μεγάλη Βρετανία.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss