Η Amazon θέλει να δημιουργήσει ένα σύμπαν ταινιών και σειρών Tomb Raider με τη Lara Croft

Από μόνη της, αυτή η πληροφορία δεν θα ήταν τρομερή έκπληξη: η Amazon συνηθίζει να προσαρμόζει πράγματα, και βρισκόμαστε σε μια περίοδο όπου κάθε παιχνίδι φαίνεται να είναι έτοιμο να γίνει τηλεοπτική σειρά ή ταινία.

Εκτός από την κεντρική είδηση, μαθαίνουμε σήμερα πρόσθετες πληροφορίες από το The Hollywood Reporter (THR) που αποκαλύπτουν ότι η δημοφιλής streaming υπηρεσία σχεδιάζει επίσης να προσθέσει και μια ταινία Tomb Raider στις παραγωγές της. Θα είναι η πρώτη ταινία μετά το κινηματογραφικό reboot του γνωστού παιχνιδιού το 2018 με πρωταγωνιστές την Alicia Vikander και τον Walton Goggins, με τα κινηματογραφικά δικαιώματα του Tomb Raider να έχουν βγει από πέρυσι στο σφυρί. Η τελευταία ταινία λέγεται ότι αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας της Amazon να δημιουργήσει ένα διασυνδεδεμένο σύμπαν Tomb Raider. Η ταινία θα συνδεθεί με την τηλεοπτική σειρά της Waller-Bridge και αμφότερες θα συνδεθούν με το επερχόμενο παιχνίδι Tomb Raider της Crystal Dynamics που η Amazon σχεδιάζει να εκδώσει για PC και κονσόλες. Και είναι πιθανό ότι μελλοντικά παιχνίδια, είτε από την Crystal Dynamics είτε από άλλα στούντιο, μπορεί να συνδεθούν με αυτό το σύμπαν που ετοιμάζει το Prime Video.

Πηγές που μίλησαν στο THR σχολίασαν ότι το Tomb Raider είναι μια από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Amazon, ειδικά από τη στιγμή που ο τεχνολογικός γίγαντας ξόδεψε εκατοντάδες εκατομμύρια για τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Lord of the Rings. Το μόνο κομμάτι των μέσων που σχετίζονται με τη Lara Croft και δεν φαίνεται να παίζει μεγάλο ρόλο στα σχέδια της Amazon είναι το anime του Tomb Raider στο Netflix, το οποίο ανακοινώθηκε το 2021 και (απ’ ό,τι μάθαμε) θα πρωταγωνιστεί η Haley Atwell ως κυνηγός θησαυρών.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss