Η Apple θα μπορούσε να παρουσιάσει ένα ακριβότερο iPhone ‘Ultra’ το 2024

Η high-end συσκευή θα μπορούσε να φτάσει στην αγορά από το 2024 με τη σειρά iPhone 16.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Gurman προέβλεψε ότι ένα μοντέλο “Ultra” θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Pro Max branding με το φετινό iPhone 15, αλλά η τελευταία του πληροφορία υποδηλώνει ότι η Apple θέλει να δημιουργήσει μια πιο ισχυρή -και σίγουρα πιο ακριβή-  iPhone έκδοση. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή θα μπορούσε να έχει ακόμη υψηλότερη τιμή από το iPhone 14 Pro Max, το οποίο ξεκινά από τα 1.099 δολάρια.

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων της Apple την περασμένη εβδομάδα, ο CEO της εταιρείας, Tim Cook, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο μιας μελλοντικής αύξησης των τιμών των iPhone. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι καταναλωτέρς μπορεί να θέλουν να πληρώσουν περισσότερα για να αποκτήσουν ένα καλύτερο προϊόν. «Το iPhone έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των ανθρώπων», δήλωσε ο Cook. «Νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να πιεστούν πραγματικά για να αποκτήσουν το καλύτερο που μπορούν να προμηθευτούν σ΄αυτή την κατηγορία».

Αν και δεν είναι ακόμη σαφές τι είδους χαρακτηριστικά θα μπορούσε να έχει μια “Ultra” συσκευή, ο Gurman εικάζει ότι «πιθανότατα θα προσφέρει περαιτέρω βελτιώσεις στην κάμερα, ένα ταχύτερο chip και ίσως μια ακόμη μεγαλύτερη οθόνη». Μπορεί επίσης να έρθει με έναν σχεδιασμό που θα εγκαταλείπει τη θύρα φόρτισης υπέρ της ασύρματης φόρτισης.

Όπως σημειώνει ο Gurman, η Apple ήδη “δίνει στους καταναλωτές έναν λόγο να πληρώσουν περισσότερα χρήματα” προσθέτοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά στα μοντέλα Pro και Pro Max. Πέρυσι, η Apple έκανε το Dynamic Island αποκλειστικό για τα iPhone 14 Pro και Pro Max ενώ οι πληροφορίες του δημοσιογράφου αναφέρουν ότι η Apple σχεδιάζει να κάνει τις εκδόσεις ακόμα πιο διακριτές με το φετινό λανσάρισμα του iPhone 15.

Τα iPhone 15 Pro και Pro Max φημολογείται ήδη ότι θα διαθέτουν USB-C και ενδέχεται να χρησιμοποιούν ακόμη και απτικά πλήκτρα έντασης ήχου και λειτουργίας αντί για φυσικά. Επιπλέον, το iPhone 15 Pro Max ενδέχεται να είναι η μόνη συσκευή που θα αποκτήσει περισκοπικό φακό με καλύτερο οπτικό zoom, διευρύνοντας περαιτέρω το χάσμα μεταξύ κάθε μοντέλου.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss