Η Microsoft ελπίζει ότι ένα δωρεάν, ενσωματωμένο VPN θα σας κάνει να χ

Ωστόσο, παρά τις καλύτερες προσπάθειες της Microsoft και το γεγονός ότι αρχίζουμε να βλέπουμε κάποια ανάπτυξη, ο Chrome εξακολουθεί να έχει αναμφισβήτητο προβάδισμα στην αγορά. Η πιο πρόσφατη προσπάθεια να γεφυρώσετε το χάσμα και να σας κάνουν να αλλάξετε ενισχύοντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και το απόρρητό σας περιλαμβάνει ένα VPN εντός του προγράμματος περιήγησης.

Η δυνατότητα περιγράφηκε λεπτομερώς σε μια σελίδα υποστήριξης της Microsoft (μέσω του The Verge). Ονομάζεται Microsoft Edge Secure Network και προορίζεται ακριβώς ως μέσο για να οπλιστείτε από ανασφαλή δίκτυα και “περίεργους” ιστότοπους. Η λειτουργία βρίσκεται αυτήν τη στιγμή σε στάδιο προεπισκόπησης — θα πρέπει να συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Microsoft για να τη χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, μεταβείτε στον πίνακα ρυθμίσεων και κάντε κλικ στο “Ασφαλές δίκτυο” για να την ενεργοποιήσετε.
Το VPN, το οποίο τροφοδοτείται από το Cloudflare, θα σας δίνει 1 GB δωρεάν δεδομένων κάθε μήνα — δεν είναι αμέσως σαφές εάν θα μπορείτε να λάβετε ή μάλλον να αγοράσετε περισσότερα δεδομένα, αλλά η “δωρεάν” διατύπωση υποδηλώνει ότι αυτό μπορεί να γίνει στο μέλλον.

Απέχει πολύ από το μόνο πρόγραμμα περιήγησης που έρχεται αυτές τις μέρες με VPN. Η Opera διαθέτει επίσης ένα, και αν είστε διατεθειμένοι να πληρώσετε, μπορείτε να εκτελείτε ένα επίσημο VPN στις παρουσίες σας στο Mozilla Firefox ή στο Google Chrome …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss