Η Tanya Roberts δυστυχώς ανακοινώθηκε πως έφυγε από την ζωή – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Μπορεί να ανακοινώθηκε πως έφυγε από την ζωή η ηθοποιός Tanya Roberts, ένα από τα διασημότερα Bond Girls με άγνωστα αίτια μέχρι στιγμής σε ηλικία 65 ετών και αργότερα να διαψεύστηκε ωστόσο επίσημα πλέον θεωρείται νεκρή.

Είχε αναφερθεί πως κατέρρευσε την παραμονή των Χριστουγέννων, ενώ είχε πάει τα σκυλιά της βόλτα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε διασωληνωμένη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε, ενώ ως αιτία θανάτου δε σχετίζεται με το COVID-19.

Υπήρχαν πληροφορίες του Hollywood Reporter (και άλλων δικτύων επίσης), πως  ο εκπρόσωπος της, Mike Pingel, (που είχε επιβεβαιώσει τον θάνατο της από τον σύντροφο της Lance O’Brien) πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και σύμφωνα με δηλώσεις από το νοσοκομείο πως ζει. Μάλιστα είχε αναφερθεί πως τελικά τα κατάφερε, αν και δεν είναι σε καλή κατάσταση, ωστόσο δυστυχώς υπέκυψε μετά από μερικές ώρες.

Η Tanya Roberts πρωταγωνίστησε μαζί με τον Ρότζερ Μουρ στην ταινία Bond του 1985 «A View To A Kill», στο “Sheena” του 1984, καθώς και στις τηλεοπτικές σειρές «Charlie’s Angels» και «That ’70s Show».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss