Και η Daniela Melchior θα παίξει στην ταινία Guardians Of The Galaxy 3 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία Guardians Of The Galaxy 3 αρχικά θα ήταν σε σενάριο που έχει γράψει ο James Gunn χωρίς αυτόν όμως, ωστόσο… επαναπροσλήφθηκε από την Disney και έτσι θα σκηνοθετήσει και την ταινία.

Ξέρουμε πως θα προβληθεί στις 5 Μαϊου 2023 και πλέον είναι επίσημο πως ο Will Poulter (Midsommar) ως Adam Warlock, σε έναν ρόλο που είχε γίνει γνωστό πως θα είναι στην ταινία εδώ και καιρό. Στο cast επιστρέφουν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Lee Pace, Michael Rooker, Karen Gillan, Djimon Hounsou, John C. Reilly, Glenn Close, Benicio del Toro, ενώ θα δούμε και τον Chris Hemsworth. Παράλληλα και ο Sylvester Stallone θα επιστρέψει για τον ρόλο του Stakar Ogord και πλέον ανακοινώθηκε πως θα παίξει και η Daniela Melchior, η οποία υποδύθηκε την Ratcatcher II στο The Suicide Squad.
Θα είναι και η τελευταία με τους συγκεκριμένους υπερήρωες, όπως δήλωσε ο James Gunn στο Hero Nation podcast του Deadline, καθώς ανέφερε “είναι το τελευταίο για όλους μας και η τελευταία φορά για την ομάδα των Guardians. Επίσης πρόσθεσε πως θα είναι μια πολύ μεγάλη ταινία, σκοτεινή και γενικότερα διαφορετική απ’ ότι περιμένουν πολλοί. Πλέον η ταινία κατέχει και ένα ρεκόρ, καθώς διαθέτει τo περισ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss