Κριτική για την σειρά Blood Of Zeus – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Tο «Blood of Zeus» έχει να κάνει με έναν νέο άντρα που ανακαλύπτει πως είναι ο νόθος γιός του Δία. Είναι ο μόνος που μπορεί να σώσει τους Ουρανούς αλλά και την Γη όταν μια θεά θέλει να πάρει εκδίκηση σκοτώνοντάς τον στέλνοντας τέρατα εναντίον του.

Tα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές στο παρελθόν ότι κάθε ταινία πρέπει να κρίνεται για το είδος της, πόσο μάλλον σε ένα anime, το οποίο φυσικά και δεν θέλει να διδάξει αλλά να διασκεδάσει το κοινό και το κάνει με το παραπάνω.

Μόνο και μόνο από το trailer του, η οποία ταινία υπέρ του δέοντος βίαιη και σκληρή από την εναρκτήρια σκηνή και πραγματικά αν είστε fan του είδους είναι δεδομένο πως θα την απολαύσετε καθ’ όλη την διάρκεια της.

Ειδικά όταν αρχίζει και μπαίνει στο ζουμί της υπόθεσης, όπου και ξεκινούν οι πραγματικές μάχες αρχίζει και γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική, με το gore να είναι άφθονο, όπως επιτάσσουν μερικά anime, χωρίς φυσικά το στόρι να μένει στάσιμο.

Η δημιουεγία της είναι δυναμική, με πολλά εντυπωσιακά πλάνα και διάφορα πολύ ωραία κολπάκια τα οποία προσδίδουν μια άλλη οπτική σε αυτή την περιπέτεια και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένετε κάτι παραπάνω.

Το όλο εγχείρημα πολύ ρεαλιστικό και ωμό (κι ας ξεφεύγει σε αρκετά σημεία) κάνοντας την ταινία σε πολλά σημεία ένα splatter fest, αλλά στηριζόμενη η σειρά και στους χαρακτήρες και στα όσα εκτυλίσσονται. H προσομοίωση μάλιστα σαν videogame σε μερικά πλάνα, δίνει άλλη διάσταση στην σειρά.

Είναι μια χαρά ψυχαγωγική για αυτό που πρεσβεύει και φυσικά το είδος της, έχοντας μπόλικες splatter σκηνές, φουλ αδρεναλίνη και όλα όσα χρειάζονται για να μπορέστε να αφεθείτε σε αυτό το διασκεδαστικό λουτρό αίματος.

Παράλληλα δίνει κάποια στοιχεία… βρώμικης αισθητικής αλλά με την καλή έννοια, τα κλισέ όπως είναι λογικό δίνουν και παίρνουν, με την σειρά να εστιάζει στην δράση, παρά το ότι σε κάποια σημεία δεν αξιοποιεί μερικά στοιχεία που έχουν ενδιαφέρον.

Τo Blood of Zeus προσφέρει ανά στιγμές δράση, έχει τις στιγμές της και βλέπεται ευχάριστα και τηρουμένων των αναλογιών φυσικά δίνει στους θεατές ακριβώς αυτό που περιμένουν. Εν κατακλείδι προσφέρει άφθονο fun (άλλωστε δεν περιμένεις και πολλά παραπάνω από μια τέτοια σειρά) και αν μη τι άλλο καταφέρνει να κάνει τον θεατή να ξεχαστεί και να περάσει καλά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: ★★★✬☆

– Ακόμα, μπορείτε να δείτε:


0

Λεπτά

 

  • Claudia Christian
  • Melina Kanakaredes
  • Fred Tatasciore

Blood Of Zeus Trailer


Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss