Κόπηκαν δυο ακόμα σειρές – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Τα τελευταία χρόνια δεν σταματάμε να βλέπουμε σειρές και πολλές φορές δεν τις προλαβαίνουμε, ωστόσο υπάρχουν δυο σειρές του Fox που σταμάτησαν από την πρώτη σεζόν, τα Filthy Rich και Next.

Filthy Rich

H σειρά εστιάζει στην πάμπλουτη οικογένεια Monreaux. Μία οικογένεια διάσημη για τη δημιουργία ενός ιδιαίτερα επιτυχημένου θρησκευτικού, τηλεοπτικού δικτύου. Κάποια στιγμή, ο Πρόεδρος του δικτύου χάνει τη ζωή του σε αεροπορικό δυστύχημα. Τότε η σύζυγος του Margaret. μαζί με τα ενήλικα παιδιά τους, ανακαλύπτουν ότι όχι μόνο είχε παιδιά εκτός γάμου, αλλά έχουν συμπεριληφθεί και στη διαθήκη. Οι νέοι, νόμιμοι πλέον κληρονόμοι έρχονται για να διεκδικήσουν ό,τι τους ανήκει. Η Margaret, από την πλευρά της θα χρησιμοποιήσει όλες τις επιχειρηματικές της ικανότητες αλλά και τη γοητεία της. Στόχος της, να διαφυλάξει το όνομα και την περιουσία της οικογενειακής αυτοκρατορίας.

Next

H υπόθεση για την σειρά έχει ως εξής: Ο πρωτοπόρος της Silicon Valley, Paul LeBlanc (John Slattery), ιδρυτής μιας μεγάλης εταιρείας τεχνολογίας, έχτισε την περιουσία και τη φήμη του, με τις εφευρέσεις που ονειρεύτηκε. Μετά από μια σειρά τεχνολογικών ατυχημάτων, ανακαλύπτει ότι η ισχυρή τεχνητή νοημοσύνη που δημιούργησε, με την ονομασία “neXt”, χρησιμοποιεί τα δεδομένα που συλλέγει για να στρατολογήσει συμμάχους, να χειραγωγήσει ανθρώπους και να συνθλίψει ό,τι σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξή της. Η αποκάλυψη αυτή φέρνει τον Paul αντιμέτωπο με τον μικρότερό του αδελφό, που διευθύνει πλέον την εταιρεία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss