Μία νέα εφαρμογή επιτρέπει στο iMessage της Apple να λειτουργεί σε τηλέφωνο Android

Ενώ υπάρχουν χρήστες Android που κατηγορούν το iOS για το σύστημα ειδοποιήσεων, τα αδύνατα σημεία της Siri και για άλλα ζητήματα, ένα πράγμα που είναι εκτός ορίου συζήτησης είναι η εφαρμογή iOS iMessage. Ακόμη και εκείνοι που έχουν ενημερωθεί στην πλατφόρμα μηνυμάτων βασισμένων στην Υπηρεσία εμπλουτισμένων επικοινωνιών της Google (RCS) θα προτιμούσαν το σύστημα μηνυμάτων της Apple.

Σύμφωνα με το AndroidPolice, μια νέα εφαρμογή που κυκλοφόρησε σήμερα με την ονομασία Beeper μπορεί να το κάνει να συμβεί. Δεν είναι μια απλοποιημένη διαδικασία για όποιον θέλει να το κάνει. Αλλά παρέχει δυνατότητες iMessage σε χρήστες Android ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί ένα ενοποιημένο σύστημα εισερχομένων που καλύπτει μια σειρά από εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων.

{loapdosition google-ads}

Για παράδειγμα, το Beeper θα δημιουργήσει ένα κουτί με όλα τα μη αναγνωσμένα μηνύματα από εφαρμογές όπως:

Whatsapp
Facebook Messenger
iMessage
Android Messages (SMS)
Telegram
Twitter
Slack
Hangouts
Instagram
Skype
IRC
Matrix
Discord
Signal
Beeper network

{loapdosition google-ads}

Όλα τα μηνύματα φαίνονται τα ίδια, καθώς η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσετε μια ενιαία διεπαφή για όλες τις συζητήσεις σας. Και ναι, το Beeper λέει ότι μπορεί να συνδεθεί με το iMessage της Apple ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android. Αλλά για να γίνει αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή Apple ως γέφυρα. Αυτό μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας μία από τις δύο επιλογές. Μία μέθοδος απαιτεί να κρατάτε ένα Mac ξύπνιο και να είστε συνεχώς συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Beeper Mac, το τηλέφωνό σας Android μπορεί να συνδεθεί στο iMessage. Με την άλλη μέθοδο, το Beeper θα σας στείλει ένα iPhone 4s jailbroken με την εφαρμογή Beeper εγκατεστημένη για να σας συνδέσει με την εφαρμογή iMessage. “Αυτό δεν είναι αστείο”, λέει ο ιστότοπος της Beeper.

Η χρήση του Beeper θα σας κοστίσει 10 $ ανά μήνα και με την τελευταία ενημέρωση που έλαβε το iPhone 4s πριν από 17 μήνες, πρέπει να αναρωτιέστε πόσο ασφαλής θα είναι το iMessages σας. Εάν προσπαθείτε να μάθετε πώς η Beeper έκανε το iMessage να λειτουργεί σε Android και Windows, ακολουθεί η απάντηση:

{loapdosition google-ads}

“Αυτό ήταν δύσκολο να το καταλάβουμε! Το Beeper έχει δύο τρόπους που επιτρέπει στους χρήστες Android, Windows και Linux να χρησιμοποιούν το iMessage: στέλνουμε σε κάθε χρήστη ένα Jailbroken iPhone με την εφαρμογή Beeper εγκατεστημένη που γεφυρώνει στο iMessage ή εάν έχουν Mac που είναι πάντα συνδεδεμένο στο Διαδίκτυο, μπορούν να εγκαταστήσουν την εφαρμογή Beeper Mac που λειτουργεί ως γέφυρα. Αυτό δεν είναι αστείο, λειτουργεί πραγματικά! “

Μπορείτε να ελέγξετε τον ιστότοπο του Beeper πατώντας σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss