Μια ακόμα επιστροφή για την ταινία Mission Impossible 7 με την Angela Bassett – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Mια από τις πιο δημοφιλείς σειρές ταινιών πολλά χρόνια τώρα είναι το Mission Impossible με τη μια ταινία να αποδεικνύεται καλύτερη από την προηγούμενη και θα συνεχιστεί τα επόμενα χρόνια.

Eίχαμε γράψει την άποψη μας για την ταινία Mission Impossible: Fallout και ο Christopher McQuarrie ανακοίνωσε τα δυο sequel Mission Impossible 7 και 8, που θα κυκλοφορήσουν στις 19 Νοεμβρίου 2021 και 4 Νοεμβρίου 2022, αντίστοιχα, με την νέα επιστροφή να είναι της Angela Bassett στον ρόλο της διευθύντριας της CIA, Erika Sloane.

Για την ταινία Mission Impossible 7 θα δούμε τους Hayley Atwell (γνωστή ως Peggy Carter στο MCU), Pom Klementieff (Guardians Of The Galaxy) και ως villain o Nicolas Hoult (X-Men, Tolkien) αντικαταστάθηκε από τον Esai Morales στα sequel του Mission Impossible.

Παράλληλα έχουμε και επίσημα τις επιστροφές των Simon Pegg στον ρόλο του Benji, Henry Czerny ως Kittridge από την πρώτη ταινία, Vanessa Kirby (The Crown, Hobbs & Shaw) στον ρόλο της Alanna Mitsopolis/White Widow, Rebecca Ferguson και Ving Rhames. Μάλιστα οι Pegg στον ρόλο του Benji, Kirby, Ferguson, Rhames θα έχουν ρόλους-κλειδιά.

H υπόθεση για την ταινία Mission Impossible: Fallout ήταν η εξής: Ακόμη και τα πράγματα που κάνεις με τις καλύτερες προθέσεις είναι ικανά να γυρίσουν πίσω και να σε στοιχειώσουν. Όταν μια αποστολή της υπηρεσίας IMF τελειώνει άσχημα, ο κόσμος θα έρθει αντιμέτωπος με ζοφερές συνέπειες. Καθώς ο Ίθαν Χαντ αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας την αρχική του αποστολή πάση θυσία, η CIA αρχίζει να αμφισβητεί την πίστη και τα κίνητρά του. Ο Χαντ βρίσκει τον εαυτό του να αγωνίζεται εναντίον επικίνδυνων εκτελεστών αλλά και πρώην συμμάχων, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα καθώς προσπαθεί να αποτρέψει μια παγκόσμια καταστροφή.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss