«Μυθοπλασίες» για την ΕΛΑΣ τα δημοσιεύματα περί «διακίνησης ναρκωτικών από τον γυναικοκτόνο» στα Γλυκά Νερά – The Press Project – Ειδήσεις, Αναλύσεις, Ραδιόφωνο, Τηλεόραση

«Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας ερωτώμενος ένα διερευνάται το σενάριο εμπλοκής του γυναικοκτόνου της Καρολάιν σε παράνομες δραστηριότητες. Ο ίδιος απέφυγε να σχολιάσει τα δημοσιεύματα των βρετανικών εφημερίδων «Mirror», «The Sun» και «Daily Mail» που βάζουν στο κάδρο της υπόθεσης το ενδεχόμενο λαθρεμπορίου ναρκωτικών από τον γυναικοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.
George Vitsaras / SOOC


Για «μυθοπλασίες» κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με τα δημοσιεύματα βρετανικών μέσων ενημέρωσης, που κάνουν λόγο για παράνομες δραστηριότητες του δολοφόνου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. «Οι μυθοπλασίες δεν αφορούν το κράτος», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, Απόστολος Σκρέκας μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Όταν υπάρχουν στοιχεία, αξιολογούνται από τις δικαστικές Αρχές που ξέρουν να κάνουν εξαιρετικά τη δουλειά τους», είπε ο κ. Σκρέκας και συμπλήρωσε ότι η αστυνομία είναι «εδώ και σε συνεργασία μαζί τους θα διερευνήσει όλα τα ενδεχόμενα». Ερωτώμενος εάν διερευνάται αυτό το σενάριο, τόνισε πως «οι έρευνες δεν είναι αντικείμενο συζήτησης στον αέρα».

«Ο πιλότος σκότωσε την Καρολάιν επειδή ανακάλυψε ότι διακινούσε ναρκωτικά» αναφέρεται σε δημοσίευμα της tabloid βρετανικής εφημερίδας «Mirror», βάζοντας στο κάδρο της υπόθεσης της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά μία διάσταση που εάν επιβεβαιωθεί δίνει διαφορετικό πλαίσιο στα κίνητρα του δράστη Αναγνωστόπουλο.

Σε δημοσίευμα της άλλης βρετανικής εφημερίδας, αντίστοιχου ύφους, η «The Sun» κινείται στο ίδιο μήκος κύματος, αναφερόμενη σε λαθρεμπόριο ναρκωτικών, επικαλούμενη και δηλώσεις του πατέρα της Καρολάιν, ο οποίος φέρεται να πιστεύει πως τα παραπάνω σενάρια «έχουν βάση». «Η Καρολάιν είχε ισχυρή αίσθηση τού σωστού και του λάθους» φέρεται να δηλώνει ο πατέρας της δολοφονημένης γυναίκας, δηλώσεις που εν πολλοίς αναπαράγονται και από τη «Mirror».

Ακόμα ένα δημοσίευμα που παραθέτει αντίστοιχες πληροφορίες, αυτό της επίσης βρετανικής «Daily Mail», αναφέρει μεταξύ άλλων πως «μπορεί να μετέφερε ναρκωτικά για καρτέλ και να σκότωσε τη Βρετανίδα σύζυγό του όταν εκείνη το ανακάλυψε». Ακόμα, το ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται στις «θεωρίες για πιθανή ανάμειξη (σ.σ. του Αναγνωστόπουλου) σε δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ναρκωτικά πυροδότησε μια έρευνα στα οικονομικά του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, η οποία αποκάλυψε ότι ζούσε μια ζωή γεμάτη πολυτέλεια, παρότι εισέπραττε ένα απλό μισθό πιλότου».

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss