Νέα ακουστικά LinkBuds S από τη Sony με υποστήριξη ANC και Hi-Res audio

Η Sony εντυπωσίασε πριν μερικούς μήνες με τα εντυπωσιακά LinkBuds, μια νέα πρόταση στο χώρο των ακουστικών, που τελικά γίνεται σειρά.

Το δεύτερο μοντέλο είναι τα LinkBuds S με τη Ιαπωνική εταιρεία εστιάζει σε τρεις τομείς. Ο πρώτος είναι φυσικά η ποιότητα του ήχου σε συνδυασμό με την τεχνολογία ανίχνευσης και την ευκολία χρήσης προκειμένου να είναι ξεκούραστα κατά τη μακροχρόνια χρήση. Αρχικά τα LinkBuds S διαθέτουν πολύ μικρό μέγεθος και βάρος μόλις 4,8 γραμμαρίων, με το σχήμα τους να είναι εργονομικό προκειμένου να ταιριάζουν κατάλληλα στο ανθρώπινο αυτί, χωρίς να πέφτουν με το παραμικρό τράνταγμα. 
Υποστηρίζουν τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου αλλά και ασύρματο ήχο Hi-Resolution, χάρη στην τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου LDAC  της Sony που έχει υιοθετηθεί από τη βιομηχανία. Όπως και στα μεγαλύτερα ακουστικά της εταιρείας, έτσι και τα LinkBuds S υποστηρίζουν το “upscaling” ψηφιακών αρχείων μουσικής με την τεχνολογία DSEE Extreme. Ο driver των 5 χιλιοστών εξασφαλίζει σύμφωνα με τη Sony «ισχυρά μπάσα και εκπληκτικά καθαρά φωνητικά, παρά το μέγεθός τους» ενώ ο ενσωματωμένος επεξεργαστής V1 της εταιρείας βελτιώνει την εξουδετέρωση θορύβου, ταυτόχρονα βελτιώνει την ποιότητα του ήχου και μειώνει την παραμόρφωση με λιγότερη ισχύ. 

Ο χειρισμός γίνεται μέσω του αισθητήρα αφής στην επιφάνεια του ακουστικού, επιτρέποντας την αλλαγή στις ρυθμίσεις του ήχου, την ενεργοποίηση του Quick Attention αλλά και τη συνέχιση στην αναπαραγωγή μουσικής που γίνεται μέσω Spotify. Ακόμα υπάρχει η λειτουργία Speak-to-Chat με τη μουσική να …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss