Ντοκιμαντέρ των Prodigy στην μνήμη του Keith Flint – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


O Keith Flint έφυγε από την ζωή στις 4 Μαρτίου 2019 σοκάρωντας τους οικείους του, αλλά και τους fans των Prodigy. Πλέον δυο χρόνια μετά ετοιμάζεται ένα ντοκιμαντέρ στην μνήμη του.

Η σκηνοθεσία είναι του Paul Dugdale, σε παραγωγή της Pulse Films και περιγράφεται ως “ωμή, ασυμβίβαστη, και συναισθηματική ιστορία μιας συμμορίας νεαρών αναρχικών από το Essex που ένωσαν τις δυνάμεις τους στην Αγγλία προς τα τέλη των ’80s.” Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα και περιμένουμε πληροφορίες.

Ο Keith Flint μαζί με τους Liam Howlett, Lira Thornhill δημιούργησαν τους θρυλικούς Prodigy το 1990. Αρχικά ήταν χορευτής και από το 1996 και μετά, έγινε βασικός τραγουδιστής της.

Γεννήθηκε στο Ρεντμπρίτζ του ανατολικού Λονδίνου, μετακόμισε στο Μπρέιντρι του Έσσεξ ως παιδί και συναντήθηκε με τον συνιδρυτή των Prodigy, Liam Howlett σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της πόλης. Αρχικά ήταν χορευτής στο γκρουπ, αλλά έκανε φωνητικά στο Firestarter και καθιερώθηκε ως τραγουδιστής.

Στο άλμπουμ “The Fat of the Land” του 1997 τραγουδούσε στα Fuel My Fire, Firestarter, Serial Thrilla και Breathe, κομμάτια – ορόσημα της μπάντας. Ο τελευταίος δίσκος του συγκροτήματος κυκλοφόρησε το 2018 με τίτλο “No Tourists”.

Διατηρούσε σχέση με την παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών Γκέιλ Πόρτερ τη δεκαετία του 1990 και αργότερα παντρεύτηκε την DJ Mayumi Kai από την Ιαπωνία. Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης παμπ στο Έσσεξ και μάνατζερ της ομάδας Traction Control σε αγώνες μοτοσικλέτας.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss