Οι προδιαγραφές του Redmi Note 11T Pro αποκαλύφθηκαν πριν από την κυκλ

Και τώρα χάρη σε μία διαρροή, οι πλήρεις προδιαγραφές του Redmi Note 11T Pro έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο. Το Xiaomi Redmi Note 11T Pro διαθέτει ένα πλαίσιο τριπλής κάμερας στο πίσω μέρος μαζί με την επωνυμία Redmi 5G. Διαθέτει υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και μάσκα ηχείων στο επάνω μέρος.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο τι μας επιφυλάσσει το Xiaomi Redmi Note 11T Pro από θέμα προδιαγραφών. Οι προδιαγραφές του Redmi Note 11T Pro αποκαλύφθηκαν στο Weibo, οι οποίες τέθηκαν στο προσκήνιο από τον γνωστό tipster Abhishek Yadav. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 8100 τροφοδοτεί το Redmi Note 11T Pro. Λέγεται ότι διαθέτει μία οθόνη LCD 6,6 ιντσών 144 Hz. Το Redmi Note 11T Pro θα έρθει με μπαταρία 5.080 mAh που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 67 W.

Προηγουμένως, το τηλέφωνο προβλεπόταν να διαθέτει 6GB/8GB RAM και επιλογή αποθήκευσης 128GB και 256GB. Η ρύθμιση διπλής κάμερας του Redmi Note 11T Pro λέγεται ότι διαθέτει μια κύρια κάμερα 64MP που υποστηρίζει Dolby Vision, ενώ πιθανότατα οι άλλες δύο κάμερες θα είναι ένας υπερ-ευρυγώνιος αισθητήρας 8MP και ένας αισθητήρας macro 5MP. Το Note 11T Pro έρχεται με υποδοχή ακουστικών 3,5 mm και θα υποστηρίζει Dolby Atmos για ήχο. Το ακουστικό θα τρέχει με το MIUI 13 που βασίζεται σε Android 12.
Προδιαγραφές Redmi Note 11T Pro

6.6-inch 144Hz LCD pane …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss