Οι 4 νέες σειρές της Marvel που έχουν ανακοινωθεί για το Disney+ – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Η Disney μπορεί να μας έχει συνηθίσει σε animation, τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί και σε άλλες ταινίες και σειρές, ενώ εδώ και πάνω από ένα χρόνο διαθέτει και την δική της streaming υπηρεσία, το Disney+.

Η Marvel έχει επεκταθεί για τα καλά στο Disney+ και ετοιμάζει 4 νέες σειρές που ανακοινώθηκαν και μιλάμε για τα Ironheart, Armor Wars, Secret Invasion και Moon Knight και υπάρχουν μερικές νέα για αυτές.

Η Dominique Thorne θα είναι η Riri Williams στο Ironheart και αποτελεί την πρώτη Αφροαμερικανίδα πρωταγωνίστρια σε σειρά της Marvel. O χαρακτήρας της είναι ουσιαστικά δημιουργός της στολής που φόρεσε ο Iron Man.

O Samuel L. Jackson επιστρέφει και αυτός ως Nick Fury, ενώ παράλληλα ο Ben Mendelsohn από το Captain Marvel returns θα κάνει το ίδιο ως Skrull Talos στα Secret Invasion και Moon Knight. O Don Cheadle θα επιστρέψει ως James Rhodes, aka War Machine, στην σειρά Armor Wars.

Η σειρά Moon Knight είναι σε σκηνοθεσία Mohamed Diab και σε αυτή παίζει ο Marc Spector, ένας μισθοφόρος που σκοτώθηκε στην Αίγυπτο, συμπωματικά μπροστά σε ένα άγαλμα του θεού Khonsu, ο οποίος τον επανάφερε στη ζωή, αλλά με ένα τίμημα. Ως θεός του φεγγαριού, ο Khonsu έχει τέσσερις διαφορετικές όψεις (μία για κάθε φάση της σελήνης) κι έτσι ο Marc επανήλθε στη ζωή με τέσσερις διαφορετικές προσωπικότητες.

Να θυμίσουμε ότι ήδη έχουν ανακοινωθεί οι σειρές Loki, Wandavision, Hawkeye, Falcon And The Winter Soldier, Ms. Marvel.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss