Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός τελικού και στο μικτό «διπλό» ο Νόβακ Τζόκοβιτς!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Άσχημη ημέρα για το Νο1 στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος μετά το μονό, έμεινε εκτός τελικού και στο μικτό «διπλό», στο Ολυμπιακό τουρνουά του τένις.

Ο «Νόλε» μαζί με τη συμπαίκτρια του στην εθνική Σερβίας, Νίνα Στογιάνοβιτς ηττήθηκαν 2-0 σετ (7-6, 7-5) από τη ρωσική ομάδα των Ασλάν Χαράτσεφ και Ελένα Βεσνίνα.

Ως εκ τούτου ο τελικός του μικτού «διπλού» θα είναι καθαρά… ρωσική υπόθεση, καθώς νωρίτερα το δίδυμο των Αντρέι Ρούμπλεφ και Αναστάζια Παβλιουτσένκοβα επικράτησαν των Πιρς / Μπάρτι από την Αυστραλία. Να θυμίσουμε ότι οι τελευταίοι είχαν νικήσει στον προηγούμενο γύρο τους Στέφανο Τσιτσιπά και Μαρία Σάκκαρη.

Όσον αφορά στον Τζόκοβιτς, αυτός ήταν ο δεύτερος χαμένος ημιτελικός μέσα σε λίγες ώρες, καθώς είχε προηγηθεί η ήττα από τον εξαιρετικό Αλεξάντερ Σβέρεφ. Μάλιστα, ο Γερμανός τον ανάγκασε στην πρώτη του ήττα μετά από 22 σερί νίκες στο 2021.

Ο Τζόκοβιτς δεν θα μπορέσει έτσι να κάνει αυτό που έχει πετύχει μόνο η Στέφι Γκραφ το 1988, όταν είχε κατακτήσει τα τέσσερα Grand slam και το χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες την ίδια χρονιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καύσωνας: Ανακοινώθηκαν τα έκτακτα μέτρα για τους εργαζόμενους -Τι ισχύει για τις υπαίθριες εργασίες

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss