Ο Andrew Garfield κάνει ένα διάλειμμα από την υποκριτική – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Μετά από μια πολύ δραστήρια χρονιά του Andrew Garfield, καθώς ειχε το Spider-Man: No Way Home και το «tick, tick…BOOM!», που του έδωσε Οσκαρική υποψηφιότητα, ο ηθοποιός θα αποσυρθεί για λίγο από την υποκριτική.

Ο 38χρονος ηθοποιός ανακοίνωσε την απόφασή του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Variety: “Θα ξεκουραστώ για λίγο. Χρειάζομαι να εξετάσω ξανά την καριέρα μου και να αναλογιστω τι θέλω να κάνω μετά και ποιος θέλω να είμαι. Και να γίνω ένας κανονικός άνθρωπος για λίγο”.
Πάντως οι fans δε θα στεηρθούν τελείως τον ηθοποιό, μιας και προβάλλεται το Under the Banner of Heaven, η πίστη του μορμόνου ντετέκτιβ Pyre θα δοκιμαστεί, καθώς ερευνά έναν βίαιο φόνο, που φαίνεται να συνδέεται με την στροφή προς τον φονταμενταλισμό μιας σημαντικής οικογένειας της Utah, που πλέον δεν εμπιστεύεται την κυβέρνηση.
Η σειρά είναι βασισμένη στο bestseller βιβλίο του Jon Krakauer, σε δημιουργία του Dustin Lance Black, ενώ εκτός του Andrew Garfield, παίζουν οι Daisy Edgar-Jones, Sam Worthington, Wyatt Russell, Denise Gough, Billy Howle, Gil Birmingham, Adelaide Clemens, κ.α.
[embedded content]

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss