Ο Homelander “τα έχει πάρει” με τις… χαζές κακές κριτικές για την σειρά The Boys – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


H σειρά κόμικ The Boys έχει την δεύτερη σεζόν, η οποία έχει πλέον την τακτική να κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή απο ένα επεισόδιο μέχρι τις 9 Οκτωβρίου και το season finale, κάτι που δεν άρεσε σε αρκετούς χρήστες του Amazon και όχι μόνο. Το παρακάτω βιντεάκι με τον Homelander πάντως είναι αρκετα… αντιπροσωπευτικό, για το πως νιώθουν όλοι οι άλλοι για τις κακές κριτικές.

Σύμφωνα με τον δημιουργό Eric Kripke, ήταν κάτι που αποφάσισε ο ίδιος και όχι το Amazon, καθώς το πρόγραμμα σχετικά με το πότε θα βγαίνει η κάθε σειρά, βγήκε όταν είχαν τελειώσει τα 3/4 της παραγωγής, συνεπώς οι παραγωγοί μπήκαν μπροστά και η εταιρεία συμφώνησε με αυτή την πρακτική. Τόνισε επίσης πως κάτι τέτοιο εντείνει την αγωνία των θεατών και την συζητούν έτσι περισσότερο.

Oι τίτλοι από τα επεισόδια για την δεύτερη σεζόν είναι τα εξής:

  1. Butcher, Baker, Candlestick Maker
  2. Nothing Like It In The World
  3. Over The Hill With The Swords Of A Thousand Men
  4. Proper Preparation and Planning
  5. The Big Ride
  6. The Bloody Doors Off
  7. We Gotta Go Now
  8. What I Know

H σειρά εξελίσσεται σε έναν κόσμο όπου οι υπερήρωες αποδέχονται την σκοτεινή πλευρά της δόξας τους και επικεντρώνεται σε μία ομάδα τιμωρών, γνωστοί και ως “The Boys”, οι οποίοι έχουν σαν στόχο να καταρρίψουν διαφθαρμένους υπερήρωες με άγριους καβγάδες και μία γενική επιθυμία για βρώμικα παιχνίδια.

Οι δημιουργοί του βιβλίου, Garth Ennis και Darick Robertson είναι στην συμπαραγωγή, ο δημιουργός του “Supernatural” Eric Kripke είναι showrunner, ενώ πρωταγωνιστούν οι Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher και άλλοι.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss