Ο Johnny Depp ευχήθηκε τα καλύτερα στους fans του μετά το “σκληρό” 2020 – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Μετά το prequel που είχαμε δει με τίτλο Fantastic Beasts and Where to Find Them, υπάρχει η συνέχεια “Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”, για την οποία γράψαμε την άποψη μας, ενώ η ταινία νο3 δεν θα έχει τον Johnny Depp.

O ηθοποιός έχασε την δίκη για δυσφήμιση κατά της βρετανικής ταμπλόιντ «The Sun», δημοσιεύματα της οποίας τον χαρακτήριζαν βίαιο σύζυγο κατά της ηθοποιού Amber Heard και όπως ανέφερε του ζητήθηκε να παραιτηθεί από το συμβόλαιο του με την Warner, οπότε δεν θα τον δούμε ως Gellert Grindelwald στην ταινία Fantastic Beasts 3. Ο ίδιος σεβόμενος την απόφαση αυτή, αποχώρησε.

O Johnny Depp με μήνυμα στο Instagram ευχήθηκε στους fans τα καλύτερα από εδώ και πέρα, μετά το σκληρό 2020 που φυσικά ούτε για τον ίδιο ήταν καλό, ούτε ωστόσο και για την ανθρωπότητα. Το μήνυμα ανέφερε πως το 2020 ήταν πολύ σκληρό για όλους και εύχεται να πάνε τα πράγματα καλύτερα στη συνέχεια. Φυσικά πρώτα αναφέρεται στην πανδημία και τον κόσμο που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά στα πιο προσωπικά που δεν ήταν καλά.

Από κει και πέρα στην υπόθεση του ηθοποιού, η μήνυση αφορούσε σε άρθρο του Νταν Γούτον, ο οποίος τον Απρίλιο του 2018, αποκάλεσε «wife beater» τον Depp, θεωρώντας τις κατηγορίες της Άμπερ Χερντ ως πραγματικό γεγονός. Η ετυμηγορία του βρετανικού δικαστηρίου δικαίωσε την εφημερίδα και την Heard, θεωρώντας ότι οι αποδείξεις που προσκόμισε στο δικαστήριο στηρίζουν επαρκώς τη θέση της.

Η πλευρά του Depp ανέφερε: «Η απόφαση του δικαστηρίου δεν είναι απλώς λανθασμένη, είναι κι εντελώς απίστευτη. Μάς προβληματίζει ιδιαίτερα το γεγονός ότι ο δικαστής τη στήριξε στην κατάθεση της Χερντ, αγνοώντας μία μακρά σειρά μαρτύρων -από αστυνομικούς, νοσοκόμους, γιατρούς και την πρώην βοηθό της- αλλά και μία στίβα από αποδείξεις που ανέτρεπαν την κατάθεση αυτή βήμα, βήμα και λέξη-λέξη. Πώς είναι δυνατόν ένα δικαστήριο να τα παραβλέψει όλα αυτά; Η απόφαση είναι τόσο προβληματική που θα ήταν γελοίο να μην ασκήσει έφεση για να την ανατρέψει. Επειδή όμως εκκρεμεί και μία αντίστοιχη δίκη στα αμερικανικά δικαστήρια, έχουμε εμπιστοσύνη ότι, αντίθετα με εδώ, η δικαιοσύνη θα δώσει την ίδια βάση και στις δυο πλευρές με καθαρό βλέμμα», κατέληξε η πλευρά του ηθοποιού.

Η δικηγόρος της Heard είπε: «Όσοι ήμασταν παρόντες στη δίκη δεν νιώσαμε καμία έκπληξη με το αποτέλεσμα. Πολύ σύντομα στην αντίστοιχη δίκη στην Αμερική, θα παρουσιάσουμε ακόμα περισσότερα κι ακόμα πιο ακλόνητα στοιχεία που στηρίζουν την υπόθεσή μας. Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στην Άμπερ Χερντ ότι θα δικαιωθεί».

Σε εκκρεμότητα βρίσκεται και μια τρίτη δίκη, καθώς ο Johnny Depp έχει μηνύσει την ίδια την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση, ζητώντας 50 εκατομμύρια δολάρια.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss