Ο Paul Thomas Anderson είχε “κράξει” την ταινία Fight Club και είχε ευχηθεί τα χειρότερα στον David Fincher – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


O υλικός κορεσμός και η αίσθηση της κενότητας οδηγούν ένα γιάπη στην αϋπνία. Από εκεί στα μεταμεσονύχτια κέντρα υποστήριξης για κάθε πικραμένο. Τελικά, στη γνωριμία με τον Τάιλερ Ντέρντεν, έναν μυστηριώδη αναρχικό λούμπεν. Αυτός θα τους προτείνει την ίδρυση του Fight Club, όπου οι αλλοτριωμένοι αστοί θα εκτονώνονται μέχρι τελικής πτώσης. Eδώ μπορείτε να δείτε την άποψη μας για την ταινία.

Η ταινία αρχικά είχε χαρακτηριστεί εμπορική αποτυχία, ωστόσο πλέον θεωρείται μια από τις πιο εμβληματικές ταινίες του σύγχρονου (και όχι μόνο) κινηματογράφου. Αυτή τη φορά όμως θα ασχοληθούμε με μια ιστορία δυο σκηνοθετών.

Ο Paul Thomas Anderson είχε “κράξει” την ταινία Fight Club και είχε ευχηθεί τα χειρότερα στον David Fincher, όπως δήλωσε ο δεύτερος, μιας και συγκεκριμένα του είχε “ευχηθεί” καρκίνο των όρχεων, μεταξύ άλλων.

Σύμφωνα με τον David Fincher ο Anderson είδε 30 λεπτά μόνο επειδή το τρέιλερ έπαιζε μπροστά του και θα ήθελε να συνεχίσει να επικρίνει αυτή την ταινία, αλλά απλά θα προσποιείται ότι δεν την έχει δει, καθώς είναι ανυπόφορη. Μάλιστα του ευχήθηκε καρκίνο των όρχεων.

Ο Fincher φυσικά στάθηκε στο δεύτερο, λέγοντας: «Έχω βιώσει τον καρκίνο με κάποιον που αγαπώ και δεν πίστευα ότι κάνουμε πλάκα με επιζώντες ή θύματα καρκίνου. Ο καρκίνος είναι σκληρός. Είναι ένα φρικτό πράγμα. Όσον αφορά τα λεγόμενα του Πολ, τα καταλαβαίνω. Αν βρίσκεστε σε μια δύσκολη συναισθηματική κατάσταση και μόλις περάσατε κάτι βαρύ… Ο πατέρας μου πέθανε και σίγουρα με έκανε να νιώθω διαφορετικά για το θάνατο και τον πόνο. Και στον πατέρα μου, μάλλον, το Fight Club άρεσε ακόμη λιγότερο από ό, τι στον Paul».

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss