Ρεκόρ! 37χρονη γυναίκα από τη Νότια Αφρική γέννησε δέκα παιδιά

Η 37χρονη Νότιο Αφρικανή γέννησε 7 αγόρια και 3 κορίτσια με καισαρική τομή.

Η Gosiame Thamara Sithole, 37 ετών, που είναι ήδη μητέρα διδύμων, γέννησε επτά αγόρια και τρία κορίτσια με καισαρική τομή σε νοσοκομείο στην Πραιτώρια αργά τη Δευτέρα, σύμφωνα με όσα είπε ο σύζυγός της.

Ο Tebogo Tsotetsi – ο οποίος είναι επί του παρόντος άνεργος – μίλησε στους δημοσιογράφους για τη γέννηση των μωρών την Δευτέρα αργά το βράδυ, λέγοντας ότι είναι «χαρούμενος» και «συγκινημένος».

Το συμβάν έγινε μόλις ένα μήνα μετά τη γέννα εννιάδυμων από μια γυναίκα στο Μάλι – της Halima Cisse που απέκτησε εννέα παιδιά σε ένα νοσοκομείο στο Μαρόκο.

Σε μια συνέντευξη πριν από τη γέννα, η Sithole – που είναι διευθύντρια καταστήματος – είπε ότι οι γιατροί της είπαν αρχικά ότι ήταν έγκυος και περίμενε έξι παιδιά. Αλλά ο αριθμός αυξήθηκε σε οκτώ στο επόμενο υπέρηχο. Μόνο κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης ανακαλύφθηκαν τα άλλα δύο μωρά και έτσι μάλλον πρόκειται για το νέο παγκόσμιο ρεκόρ γέννας. Ο σύζυγός της αποκάλυψε ότι αρχικά δεν μπορούσε να πιστέψει τη γυναίκα του ήταν έγκυος με έξι παιδιά, θεωρώντας ότι ήταν ιατρικά αδύνατο. «Αλλά αφού ανακάλυψα ότι συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και είδα τις εξετάσεις της γυναίκας μου, ενθουσιάστηκα. Ανυπομονώ να τα πάρω στην αγκαλιά μου», είπε.

Σημειώνεται, ότι δεν γονιμοποίησε με εξωσωματική, αλλά με φυσικό τρόπο. Υπήρχαν φόβοι ότι μερικά μωρά ίσως να μην τα καταφέρουν, αλλά όλα είναι καλά στην υγεία τους.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss