Σαρώνει το Ertflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H νέα υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ που λέγεται “ERTFLIX” έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Όποιος πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ θα βρει πλούσιο πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Το Εrtflix πάει εξαιρετικά το τελευταίο διάστημα, τον Οκτώβριο έκανε πάνω από 5,4 εκ. θεάσεις, ενώ τον Δεκέμβριο ξεπέρασε τα 6,3 εκατομμύρια. Φυσικά σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζουν οι σειρές «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», «Τα Καλύτερα μας Χρόνια», «Η Τούρτα της Μαμάς» αλλά και τα αθλητικά προγράμματα της ΕΡΤ.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «χαροποιεί ιδιαιτέρως τους ανθρώπους της ΕΡΤ καθώς επιβεβαιώνει την προσπάθεια που γίνεται για τη διαρκή ανανέωση του περιεχομένου της πλατφόρμας, αλλά και την ανάλογη των τεχνικών της ΕΡΤ για την διαρκή βελτίωση στην ευκολία της πρόσβασης από κάθε συσκευή (υπολογιστή, κινητό, ταμπλέτα και έξυπνες τηλεοράσεις).»

Υπενθυμίζεται ότι το ERTFLIX είναι δωρεάν διαθέσιμο εδώ και με το κόκκινο κουμπί από τις smart τηλεοράσεις, καθώς και υπάρχει ένα app για κινητά τηλέφωνα και tablets. Αναλυτικά:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss