Σειρά Samsung Galaxy Tab S8: Το νέο epic standard για tablet!

Εργαλείο δουλειάς ή ψυχαγωγίας, σημαντικός σύμμαχος στην καθημερινότητα για τις ώρες χαλάρωσης ή ως κομμάτι της δουλειάς μας.

Τα νέα Galaxy Tab S8 Series προσφέρουν απίθανες επιδόσεις με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής και ευκολίες που μεταμορφώνουν την καθημερινότητά μας. Με βελτιώσεις σε σημεία-κλειδιά, έρχονται για να… κλέψουν τις εντυπώσεις και να μας δείξουν ένα νέο epic standard.
Η αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων στα Samsung Galaxy Tab!
Τα νέα Galaxy Tab S8, S8+ και S8 Ultra είναι από τις πρώτες συσκευές Samsung Galaxy που αξιοποιούν έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή τεχνολογίας 4nm, πράγμα που σημαίνει ότι πέρα από τις εκπληκτικές τους επιδόσεις σε πλήθος εργασιών, κάνουν οικονομία στην κατανάλωση ενέργειας, για να τα χρησιμοποιείς περισσότερο προτού χρειαστεί να τα φορτίσεις.
Από πλευράς οθόνης, τα πράγματα παραμένουν εντυπωσιακά, αφού στο Galaxy Tab S8 ενσωματώνεται μεγάλη οθόνη μεγέθους 11” τεχνολογίας LTPS LCD που προσφέρει ευρείες γωνίες θέασης με εντυπωσιακά χρώματα και φωτεινότητα. Το Galaxy Tab S8+ πηγαίνει ακόμη παραπέρα, με οθόνη 12.4” τεχνολογίας Super AMOLED για εκπληκτική ποιότητα στα μαύρα και ακόμη πλουσιότερη γκάμα χρωμάτων, διατηρώντας τη φωτεινότητα σε υψηλά επίπεδα. Είτε ψάχνεις για κάτι πιο φορητό είτε για μια μεγάλη οθόνη από την οποία μπορείς να εργαστείς, να σχεδιάσεις ή να κάνεις οτιδήποτε άλλο, έχεις επιλογές για να διαλέξεις.

Παράλληλα, εξοπλίζονται με μεγάλη μπαταρία (8000mAh στο Tab S8, 10,090mAh στο Tab S8+) που μπορεί να αντέξει μια ημέρα χρήσης ενώ για πιο απαιτητικές περιπτώσεις που μπορεί να εξαντλήσουν γρηγορότερα τη μπαταρία, η ταχεία φόρτιση έρχεται να δώσει λύσεις. Με 45W Super-Fast Charging, σε περίπου 80 λεπτά η μπαταρία φορτίζει πλήρως και το Galaxy Tab S σου θα μπορέσει να συνεχίσει για άλλο τόσο.
Διατίθενται σε διάφορες εκδό …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss