Σε κακή κατάσταση ο Bam Margera που εκδιώχτηκε από την ταινία Jackass 4 και ζήτησε να την μποϊκοτάρουν – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


Το franchise του Jackass θα… αναγεννηθεί μιας και ετοιμάζεται ταινία Jackass 4 και συγκεκριμένα ανακοινώθηκε επίσημα από την Paramount, με ημερομηνία κυκλοφορίας τις 5 Μαρτίου 2021.

Τελευταία ταινία ήταν το Jackass 3D του 2010 που είχε ολοκληρώσει την μέχρι τότε τριλογία, η οποία δημιουργήθηκε από τις 3 σεζόν του show που έγινε μεγάλο hit στο MTV, με τα γυρίσματα ωστόσο να έχουν… περιπέτειες στο ξεκίνημα τους.

Μόλις στη δεύτερη μέρα από τα γυρίσματα για την ταινία Jackass 4, υπήρξαν οι τραυματισμοί των Knoxville και Steve-O οι οποίοι από τα stunts που έκαναν… πρόλαβαν και κατέληξαν στο νοσοκομείο, ωστόσο πλέον τα νέα δεν είναι καλά για τον Bam Margera.

Δίνοντας μάχη (μετά την κατάθλιψη λόγω της απώλειας του φίλου του, Ryan Dunn) με ουσίες και αλκοολ, αποκλείστηκε από την ταινία Jackass 4, μιας και σαν προϋπόθεση υπήρχε να είναι “καθαρός”. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε και αποφασίστηκε από την παραγωγή να μην συμμετέχει.

Ο ίδιος στο Instagram (σε βίντεο που πλέον δεν υπάρχει, αλλά θα βρείτε παρακάτω) ανέφερε πως εδώ και 1,5 χρόνο ζει μια κόλαση για το Jackass, τους έδωσε ιδέες, αλλά τελικά λόγω της κατάστασης του δεν τον άφησαν. Ζήτησε την στήριξη των fans και να μποϊκοτάρουν την ταινία Jackass 4.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss