Σκάνδαλο με Μεξικάνικη ταινία πορνό

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Ένα μεγάλο σκάνδαλο προέκυψε μετά την απόφαση 4 πορνοστάρ να γυρίσουν ακατάλληλη ταινία μέσα σε μια βάρκα στο εθνικό πάρκο του Μεξικού. Οι πορνοστάρ Alex Marín, Mía Marín, Giselle Montes και Yamileth Ramírez γύρισαν Μεξικάνικη ταινία πορνό σε εθνικό πάρκο σε μια βάρκα μέσα στον ποταμό Γκριχάλβα στην Τσιάπας την περασμένη εβδομάδα.

Μάλιστα το δημοσιοποίησαν με αναρτήσεις τους, οι οποίες ανέφεραν πως «τραβήξαμε καυτά βίντεο σε φαράγγι που κάνεις μέχρι στιγμής δεν είχε καταφέρει να τραβήξει». Η συγκεκριμένη τους ενέργεια προκάλεσε εκτός από αρνητικά σχόλια των χρηστών του Twitter και την αντίδραση της Εθνικής Επιτροπής Προστατευόμενων Φυσικών Περιοχών του Μεξικού.

Έκανε λόγο προσβολή της δημόσιας αιδούς και ζήτησε την τιμωρία των ηθοποιών αναφέροντας: “Αυτές οι εικόνες βλάπτουν την κοινωνική και πολιτιστική κληρονομία της Τσιάπας, καθώς το επιβλητικό φαράγγι είναι σύμβολο των μαχών μας και των ριζών των λαών μας.”

Η κυβέρνηση της Τσιάπας κατέθεσε μήνυση και αγωγή εναντίον των πορνοστάρ, ενώ η ταινία ανέβηκε για λίγο σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου και στη συνέχεια αποσύρθηκε. Βέβαια από την άλλη μερικοί ιδιοκτήτες ξενοδοχειακών μονάδων στην περιοχή δήλωσαν πως το σκάνδαλο μπορεί να προσελκύσει τουρίστες που θα επισκεφθούν το πάρκο, καθώς ο τοπικός τουρισμός έχει πληγεί από την πανδημία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss