”Συζώ”: Οι Οινούσσες απέκτησαν τη δική τους Φιλοζωική Ομάδα!

Μετά από αγωνία ετών κάποιων κατοίκων του ακριτικού αυτού νησιού για την τύχη των αδέσποτων αλλά και όλων των ζώων που διαβιούν στον τόπο τους, οι Οινούσσες απέκτησαν τη δική τους Φιλοζωική Ομάδα, την ‘Συζώ!

Οι Οινούσσες ή αλλιώς Αιγνούσα, ένα μικρό νησάκι στην άκρη του Αιγαίου, ανάμεσα στη Χίο και στην Τουρκία, δείχνει έμπρακτα πλέον το “Σ ΑΓΑΠΩ” στα ζώα.

Η Φιλοζωική Ομάδα Οινουσσών ”Συζώ” συστάθηκε από μια ομάδα Οινουσσιωτών με σκοπό την ενίσχυση της φιλοζωικής συνείδησης στο νησί και με απώτερο στόχο: σύντομα να μην υπάρχει κανένα αδέσποτο στις Οινούσσες και όλα τα δεσποζόμενα ζώα να διαβούν σε αξιοπρεπείς συνθήκες απολαμβάνοντας το δικαίωμα τους στη ζωή.

Πλέον κι εκεί τα αδέσποτα έχουν φωνή και οι εθελοντές ήδη έχουν περιθάλψει αρκετά ζώα! Γι αυτό χρειάζεται όλοι, από οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας, να στηρίξουμε με όποιο τρόπο μπορούμε αυτήν την ομάδα.

Είναι ανεπίτρεπτο στις μέρες να υποφέρουν τα ζώα και να βλέπουμε εικόνες εγκατάλειψης και κακοποίησης ζώων. Όλοι έχουμε ευθύνη και υποχρέωση απέναντι σε αυτά τα πλάσματα.

Η αγάπη για τα ζώα μας κάνει όλους μια μεγάλη ομάδα.

Για ενημέρωση, καταγγελίες, στήριξη της ομάδας, κλπ. καλείτε στο 6980322367

Η ανωνυμία όλων θα διασφαλιστεί.

Η κακοποίηση και παραμέληση ζώων πρέπει να σταματήσει!!!

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε μια συσκευή hot dog προσφορά από την εταιρία Καρώνης Ηλεκτρικά!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss