Σύμφωνα με διαρροές, η LG θα λανσάρει ένα κινητό τηλέφωνο με οθόνη που διπλώνει τον Μάρτιο του 2021

Λοιπόν, τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα είναι παλιές ειδήσεις προφανώς, γιατί τον επόμενο χρόνο θα έχουμε ένα ακόμη εργαλείο – ένα τηλέφωνο με δυνατότητα οθόνης που διπλώνει. Σύμφωνα με το TheElec, η LG σχεδιάζει να λανσάρει μια συσκευή, που ονομάζεται B Project. Είναι μέρος του Explorer Project που μας έφερε το περίεργο LG Wing.

Το τηλέφωνο B Project θα έχει μια οθόνη που κυλάει στο σώμα από τη μία πλευρά. Ένας μηχανισμός, θα επιτρέψει στους χρήστες να τραβήξουν την οθόνη και να «ξετυλίξουν» το πλήρες μέγεθός της.

Δεν είναι μια εντελώς νέα ιδέα, καθώς έχουμε δει παρόμοιες ιδέες από άλλους κατασκευαστές με τη μορφή αιτήσεων διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, αλλά φαίνεται ότι η LG είναι ανυπόμονη να παράγει μαζικά αυτό το σχέδιο. Οι πληροφορίες για αυτό το ενδιαφέρον τηλέφωνο είναι ελάχιστες προς το παρόν, με τον Μάρτιο του 2021 να αναφέρεται ως πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Εν τω μεταξύ, η LG θα λανσάρει επίσης ένα πιο συμβατικό εμβληματικό προϊόν, με το κωδικό όνομα Rainbow, εντός του πρώτου τριμήνου του 2021. Πιθανότατα θα κυκλοφορήσει στη σειρά σειρών τηλεφώνων της LG και θα διαθέτει chipset Snapdragon 865. Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με την τιμή σε καμία από αυτές τις νέες συσκευές.

Σίγουρα όμως περιμένουμε να δούμε πως θα μπορέσει η LG να υλοποιήσει ένα τέτοιο δύσκολο project.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss