Τα HBO Max και Disney+ επηρεάζουν και την Ελλάδα – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Από την σελίδα nbozionelos.gr (αξίζει να την ακολουθήσετε ειδικά οι φίλοι του ποδοσφαίρου, αλλά και όχι μόνο) βρήκαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση σχετικά με την κατάσταση των συνδρομητικών και πλατφορμών στην χώρα μας και το ποστ αναφέρει τα εξής:

“Η έλευση των HBO Max και Disney+ τους επόμενους μήνες αναμένεται να αλλάξει τις ισορροπίες στην αγορά, καθώς Cosmote και Nova βλέπουν ήδη μέρος του προγράμματος τους να αφαιρείται επειδή οι δύο νέες πλατφόρμες θέλουν να κρατήσουν για το πρόγραμμά τους τις σημαντικές παραγωγές τους. Ωστόσο οι δύο πάροχοι ετοιμάζονται να επενδύσουν σημαντικά ποσά τη φετινή χρονιά για την αναπλήρωση του κενού, ενώ για την Vodafone ανοίγεται μια «χρυσή ευκαιρία» για την περαιτέρω ανάπτυξη της Vodafone TV.
Παρά το γεγονός ότι η πανδημία κράτησε μεγάλο μέρος του πληθυσμού στο σπίτι για μεγάλο διάστημα, η συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα δεν κατέγραψε μεγάλη αύξηση, και η έλευση των δυο κολοσσών που θα προστεθούν σε Netflix και Apple TV θα εντείνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των παικτών, ενώ προσφάτως εντάχθηκε στη μάχη και η συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι συνδρομητές της Cosmote TV ξεπερνούν τους 660.000, με τη Nova να πλησιάζει πλέον αρκετά μετά την εξαγορά της Wind, καθώς αν προστεθούν οι 80.000 πελάτες που βρίσκονταν στη Wind Vision τότε υπολογίζεται πως μπορεί να ξεπεράσει τους 390.000 συνδρομητές. Η Vodafone βρίσκεται στην τρίτη θέση με 140.000 συνδρομητές.
Παράλληλα οι συνδρομητές του Netflix στην Ελλάδα, αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία από τον όμιλο, υπολογίζεται πως ξεπερνούν τους 400.000 με πολλούς περισσότερους να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του, καθώς με μια σύνδεση μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονη προβολή έως και σε 4 οθόνες, καθιστώντας έτσι τη streaming πλατφόρμα τον δεύτερο παίκτη της αγοράς.”

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Κριτική ταινία Ever …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss