Το επόμενο παιχνίδι ποδοσφαίρου της ΕΑ δεν θα είναι «FIFA»

Η EA εγκαταλείπει επίσημα την επωνυμία «FIFA» για τα επιτυχημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου της. Η ονομασία του επόμενου παιχνιδιού που αναμένεται να διατεθεί του χρόνου θα είναι «EA Sports FC».

Παρά την σημαντική αλλαγή στην ονομασία, όλα τα στοιχεία που έκαναν δημοφιλή τα παιχνίδια της σειράς παιχνιδιών προσομοίωσης ποδοσφαίρου θα παραμείνουν όμοια. «Ότι σας αρέσει στα παιχνίδια μας θα είναι μέρος του EA Sports FC – οι ίδιες υπέροχες εμπειρίες, λειτουργίες, πρωταθλήματα, διοργανώσεις/ τουρνουά, σύλλογοι και αθλητές θα είναι εκεί», δήλωσε ο Cam Weber της EA σε μια ανάρτηση στο επίσημο blog της εταιρείας. «Το Ultimate Team, το Career Mode, τα Pro Clubs και το Volta Football θα είναι όλα εκεί. Το μοναδικό χαρτοφυλάκιο αδειοδότησης μας με περισσότερους από 19.000+ παίκτες, 700+ ομάδες, 100+ γήπεδα και 30 πρωταθλήματα στα οποία επενδύουμε για δεκαετίες θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται εκεί, μόνο στο EA Sports FC. Και αυτό σημαίνει αποκλειστικές συνεργασίες με τα πρωταθλήματα των Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A, MLS – και πολλά άλλα στο μέλλον».
Ο Cam Weber δήλωσε επίσης ότι η EA θα αποκαλύψει περισσότερες πληροφορίες για το EA Sports FC το επόμενο καλοκαίρι (2023) και υποσχέθηκε ότι η EA «δεσμεύεται να διασφαλίσει ότι το επόμενο FIFA θα είναι το καλύτερο όλων, με περισσότερες δυνατότητες, τρόπους παιχνιδιού, περιεχόμενο από το Παγκόσμιο Κύπελλο, συλλόγους, πρωταθλήματα, διοργανώσεις και παίκ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss