Το Κινεζικο Box Office ξεπέρασε το Αμερικάνικο – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0    Average: 0/5]


Το τελευταίο διάστημα η κατάσταση είναι φυσικά πολύ περίεργη, με αποτέλεσμα να αλλάξουν πολλά από όσα ξέρουμε, μεταξύ αυτών φυσικά και τα τεκταινόμενα στον κινηματογράφο.

Με την Αμερική να μην ανοίγει πολλούς κινηματογράφους και γενικότερα να έχει χαμηλά Box Office, η Κίνα το εκμεταλλεύτηκε και πάτησε στην κορυφή των παγκόσμιων Box Office μετά από πολλά χρόνια.

Έτσι λοιπόν το Κινέζικο Box Office (και με την χώρα να είναι σίγουρα σε καλύτερη κατάσταση, παρόλο που όλα ξεκίνησαν από εκεί) ξεπέρασε το αντίστοιχο Αμερικάνικο κι ας χρειάστηκαν 10 και κάτι μήνες για το 2020.

Έτσι λοιπόν από την Κυριακή, 18 Οκτωβρίου, αθροίζοντας τις εισπράξεις του ως τώρα έτους, η Κίνα έφτασε τα 1.99 δισ. δολάρια, ενώ η Αμερική έχει 1.94 και με αυτό τον ρυθμό σίγουρα θα πάει σε υψηλότερα επίπεδα.

Τελευταία μεγάλη επιτυχία στην Αμερική ήταν το «Bad Boys for Life», που είναι πλέον στα 426,5 εκ. δολ., ενώ η πρωτιά του περασμένου Box Office ήταν με κάτι παραπάνω από 3.7 εκ. δολάρια το «Honest Thief» του Liam Neeson, ενώ η Κίνα στηρίζόμενη σε ντόπιες παραγωγές όπως τα «My People, My Homeland», «The Eight Hundred» που αμφότερες έχουν σταματήσει το Bad Boys 3, πήρε τα ηνία.

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss