Το κορίτσι που έφτιαξε βραχιολάκια και τα πούλησε για καλό σκοπό

H Hayley Orlinsky αποφάσισε να φτιάξει τα δικά της «βραχιολάκια φιλίας» και να τα πουλήσει ώστε να μαζέψει χρήματα για το νοσοκομείο που νοσηλευόταν στο παρελθόν.

Όταν η Hayley ήταν μωρό είχε νοσηλευτεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών στο Παιδικό Νοσοκομείο Ann & Robert H. Lurie στο Σικάγο. Μετά από 7 χρόνια αποφάσισε να ευχαριστήσει το νοσοκομείο και το προσωπικό του με έναν ιδιαίτερο τρόπο, φτιάχνοντας βραχιολάκια φιλίας και πουλώντας τα σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο ώστε να μαζευτούν χρήματα για το ιατρικό προσωπικό και για τις οικογένειες των ασθενών.

Μέχρι σήμερα, η Hayley έχει φτιάξει και έχει πουλήσει 9.000 βραχιολάκια. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει σχεδόν 23.000 δολάρια για την μονάδα COVID του νοσοκομείου. Συνήθως τις παίρνει περίπου 2 λεπτά για να ολοκληρώσει το κάθε βραχιόλι, αλλά πλέον λόγω της μεγάλης ζήτησης έχει και τη βοήθεια της αδελφής της αλλά και των φίλων της.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι κατάφερα να μαζέψω τόσα πολλά λεφτά πουλώντας μόνο τα βραχιολάκια. Αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι πολύ σημαντικό», αναφέρει το 7χρονο κορίτσι.

βραχιολάκια

Η ιδέα γεννήθηκε στην αρχή της πανδημίας όταν η Hayley έμαθε πως τα περισσότερα νοσοκομεία αντιμετωπίζουν δυσκολίες λόγω του κορωνοϊού.

«Έτρεξα στην μητέρα μου και της έδειξα το βραχιόλι που είχα φτιάξει. Της είπα ότι ήθελα να φτιάξω και να πουλήσω τα βραχιολάκια και να δώσω τα χρήματα στα νοσοκομεία», δηλώνει η Hayley.

Με τη βοήθεια της μητέρας της, η Hayley έφτιαξε μια σελίδα για να μπορεί να αγοράζει ο κόσμος online τα βραχιόλια της και έβαλε ως αρχικό στόχο τα 200 δολάρια. Αποφάσισε να πουλάει το κάθε βραχιόλι 2 δολάρια, ενώ αν κάποιος ήθελε να αγοράσει 2 βραχιόλια τότε μπορούσε να πληρώσει 5 δολάρια. Μάλιστα μόλις η μητέρα της ανέβασε ένα βίντεο στο Facebook με την Hayley να φτιάχνει τα βραχιόλια, μαζεύτηκαν ακόμα περισσότερα χρήματα.

Η μητέρα της δηλώνει ιδιαίτερα περήφανη για το κοριτσάκι της και προσθέτει πως δεν έμεινε έκπληκτη από αυτή την ιδέα καθώς η κόρη της από μικρή ηλικία ήθελε να βοηθάει τους συνανθρώπους της ενώ οι γιατροί και το προσωπικό του νοσοκομείου δηλώνουν ευγνώμων για την προσφορά της Hayley.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss