Το νέο Picture-in-Picture του Android TV 13 αποκτά σιγά-σιγά τελική μορφή

Το Android TV 13 είναι προ των πυλών, αφού σε μερικούς μήνες θα διατεθεί στους χρήστες, και η Google αναλύει τον νέο τρόπο με τον οποίο θα λειτουργεί το “Picture-in-Picture” (ή PiP).

Εν τάχει, με το PiP οι χρήστες μπορούν να βλέπουν μια πιο μικρή οθόνη να αιωρείται πάνω από την κεντρική εφαρμογή που τρέχει στην τηλεόραση, με την μικρή οθόνη να προβάλλει κάποιο βίντεο (ταινία, σειρά κλπ). Έτσι, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε εφαρμογή χωρίς να σταματά η αναπαραγωγή σε κάτι που παρακολουθούσαν.Παράλληλα, ένα παρακλάδι του PiP είναι η δυνατότητα να γίνεται προβολή του περιεχομένου σε άλλη οθόνη μέσω της λειτουργίας Cast. Η Google αναφέρει πως έχει παρατηρήσει μια μεγάλη αύξηση σε χρήστες που κάνουν cast την οθόνη τους στην τηλεόραση για βιντεοκλήσεις ή παρόμοιες χρήσεις, κάτι που δεσμεύει όμως τον χρήστη καθώς η εφαρμογή που προβάλλεται στην τηλεόραση πρέπει να παραμένει ανοιχτή στο κινητό καθ’ όλη τη διάρκεια της προβολής.

Με το Android TV 13 αυτό αλλάζει, αφού οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν περιεχόμενο σε μια μεγάλη οθόνη κι αυτό θα κρύβεται από την οθόνη του κινητού, δίνοντάς τους άπλετο χώρο να παρακολουθούν άλλα πράγματα παράλληλα …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss