Το πρώτο trailer για το Avatar: The Way of Water

Το πρώτο teaser trailer του Avatar: The Way of Water έδωσε στη δημοσιότητα η Disney. Το trailer είχαν βεβαίως τη δυνατότητα να το παρακολουθήσουν πρώτα όσοι επισκέφτηκαν τις κινηματογραφικές αίθουσες για να δουν την ταινία Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

13 χρόνια μετά την πρώτη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος που σάρωσε εισιτήρια και έμεινε στην ιστορία ως μία από τις πιο προηγμένες τεχνολογικά παραγωγές, το Avatar: The Way of Water πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ στις 16 Δεκεμβρίου του 2022 ενώ στην Ευρώπη και σε άλλες χώρες θα κάνει πρεμιέρα δύο ημέρες νωρίτερα, στις 14 Δεκεμβρίου.
Όπως και η πρώτη ταινία, έτσι και η 2η -αλλά και οι άλλες δύο που θα ακολουθήσουν- φέρει την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη και παραγωγού James Cameron (την παραγωγή υπογράφει επίσης ο Jon Landau). Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Zoe Saldana, Sam Worthington, Sigourney Weaver, Stephen Lang, Cliff Curtis, Joel David Moore, CCH Pounder, Edie Falco, Jemaine Clement και Kate Winslet.

Όσον αφορά στην υπόθεση, τα γεγονότα εκτυλίσσονται μία δεκαετία περίπου μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας, και διηγείται την ιστορία της οικογένειας των Sully (του Jake, της Neytiri και των παιδιών τους), τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αλλά και τα ακραία μέτρα που πρέπει να λάβουν και τις μάχες που πρέπει να δώσου …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss