Το τρίο του OnePlus 9 και το πρώτο smartwatch της εταιρείας φέρεται να παρουσιάζονται γύρω στα μέσα Μαρτίου

Τον Οκτώβριο του 2020, αναφέρθηκε ότι η σειρά OnePlus 9 θα κυκλοφορήσει γύρω στα μέσα Μαρτίου και το 91Mobiles επιβεβαίωσε αυτή τη φήμη. Η κινεζική εταιρεία συνήθως ανακοινώνει τα κινητά της τηλέφωνα τον Μάιο, αλλά έσπασε την παράδοση πέρυσι αποκαλύπτοντας τη σειρά OnePlus 8 στις 14 Απριλίου. Η νωρίτερη από τη συνηθισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας θα επιτρέψει στον κατασκευαστή να ανταγωνιστεί καλύτερα τους αντιπάλους της όπως η Samsung και η Xiaomi.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια OnePlus 9 αποτελείται από τρία τηλέφωνα: OnePlus 9, OnePlus 9 Pro και ένα μοντέλο χαμηλού προϋπολογισμού (OnePlus 9E / 9 Lite / 9R). Επιπλέον, η εταιρεία μπορεί επίσης να ανακοινώσει το ντεμπούτο της smartwatch κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της σειράς OnePlus 9.

Οι φήμες της σειράς OnePlus 9

Τα OnePlus 9 και 9 Pro πιθανότατα θα τροφοδοτούνται από το chipset Qualcomm Snapdragon 888, το οποίο θα συνδυαστεί με έως και 12 GB μνήμης RAM και τουλάχιστον 128 GB αποθηκευτικού χώρου. Και τα δύο τηλέφωνα αναμένεται να έχουν μπαταρία 4.500mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 65W.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Pro έκδοση θα διαθέτει προσαρμοσμένο πάνελ LTPO OLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Οι φήμες δείχνουν επίσης μια σειρά φωτογραφικών μηχανών με επωνυμία Hasselblad με πρωτεύουσα μονάδα 48MP, εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα 64MP και τηλεφακό 8MP 3x. Άλλες φημολογούμενες προδιαγραφές περιλαμβάνουν υποστήριξη για γρήγορη ασύρματη φόρτιση 45W και rating αντοχής στο νερό και τη σκόνη IP68.

Το τυπικό μοντέλο υποτίθεται ότι θα έχει οθόνη 6,5 ιντσών 120Hz και κύρια κάμερα 48MP, υπερ-ευρεία μονάδα 50MP και μονάδα 2MP. Το OnePlus 9R φέρεται να διαθέτει έναν πίνακα 90Hz 6,5 ιντσών και το Snapdragon 690 SoC. Προφανώς θα προσφέρει μια κύρια κάμερα 64MP και μια μονάδα υπερευρυγώνιας κάμερας 8MP, και μια μπαταρία 5.000 mAh με γρήγορη φόρτιση 30W.

Το ρολόι OnePlus, το οποίο γνωρίζουμε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη, θα μπορούσε να πάρει κάποια στοιχεία από την αδελφή εταιρεία Oppo’s Watch RX και μπορεί να τρέξει με το Google Wear OS. Η σημερινή έκθεση αναφέρει επίσης ότι η OnePlus θα αρχίσει να πειράζει το λανσάρισμα της σειράς OnePlus 9 τις επόμενες ημέρες.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss