Το φινάλε για την τέταρτη σεζόν θα είναι επικό και τεράστιο αλλά ελάχιστα πιο μικρό – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H σειρά του Netflix, Stranger Things, ήταν μια από τις πιο εντυπωσιακές που είδαμε τελευταία, γράψαμε την άποψη μας για την δεύτερη σεζόν, η τρέχουσα τέταρτη θα έχει το επικό φινάλε την 1 Ιουλίου. Το τελευταίο επεισόδιο θα είναι τεράστιο όπως είχε ανακοινωθεί αλλά (λεπτομέρεια βέβαια) αντί για 2,5 ώρες λέγεται πως θα είναι 11 λεπτά μικρότερο στα 139.

Official finale runtime: 2 hours and 19 minutes
— stranger writers (@strangerwriters) June 3, 2022

Το πρώτο κομμάτι της τέταρτης σεζόν διέλυσε τα ρεκόρ για Αγγλόφωνη σειρά, καθώς ξεπέρασε το Bridgerton (φυσικά τα νούμερα του Squid Game δεν ξεπερνιούνται για να γίνει η μεγαλύτερη σε όλη την πλατφόρμα). Συγκεκριμένα με 287 εκατομμύρια ώρες προβολών προσπέρασε την δεύτερη σεζόν του Bridgerton που είχε 193 εκατ. ώρες.
Το budget για όλη την τέταρτη σεζόν είναι πραγματικά.. εξωφρενικό και ξεπερνάει ακόμα και μεγαθήρια όπως το Game Of Thrones, το Mandalorian, ακόμα και blockbuster ταινίες. Συγκεκριμένα το Netflix δίνει 30 εκ. δολάρια για κάθε επεισόδιο, συνεπώς η τέταρτη σεζόν με τα 9 επεισόδια θα κοστίσει συνολικά 270 εκ. δολάρια.
Η σύνοψη για την τέταρτη σεζόν: Έξι χρόνια μετά την Μάχη του Starcourt, οι ήρωες μας έχουν σκορπίσει στους πέντε ανέμους, κάποιοι για την δική τους ασφάλεια και κάποιοι παρά την θέληση τους. Με την περιπετειώδη ομάδα χωρισμένη για πρώτη φορά, τους βλέπουμε να προσπαθούν να προχωρήσουν τις ζωές τους, με διαφορετικό επίπεδο επιτυχίας. Όμως μια νέα απειλή, θα τους φέρει και πάλι κοντά.

Η σκηνοθεσία και το σενάριο είναι από τους Matt Duffer και Ross Duffer και πρωταγωνιστούν οι Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Noah Schnapp, Natalia Dyer, Cara Buono, Charlie Heaton, Matthew Modine, κ.α.
Προστέθηκαν στην τέταρτη σεζόν οι Robert Englund, Jamie Campbell Bower (the Twilight films), Eduardo Franco (American Vandal), Joseph …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss