Το S Pen ενδέχεται να μην είναι το μόνο πράγμα που δανείζεται η σειρά Galaxy S21 από το Galaxy Note 20

Στο τελευταίο teaser της σειράς Galaxy S21, η Samsung μας δείχνει πώς εξελίχθηκε η σειρά με την πάροδο των ετών. Τα νέα τηλέφωνα αναμένεται να δανειστούν το καλύτερο χαρακτηριστικό της σειράς Note, τη γραφίδα S Pen και, δυστυχώς, το χειρότερο χαρακτηριστικό της σειράς Note 20. Το Galaxy Note 20 έρχεται με μη επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης και από μία διαρροή του Roland Quandt, το Galaxy S21 μπορεί να μην προσφέρει ούτε αυτό κάρτα microSD.

Αυτό ισχύει και για τα τρία μοντέλα, όχι μόνο για την τυπική παραλλαγή. Αυτό φημολογήθηκε και στο παρελθόν και υποδηλώνει ότι οι αγοραστές των Galaxy S21 και S21 Plus θα κολλήσουν με χώρο αποθήκευσης 256 GB και οι ιδιοκτήτεςτου  Galaxy S21 Ultra δεν θα μπορούν να ξεπεράσουν την εσωτερική μνήμη των 512 GB.

Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα άσχημα νέα. Ακούμε ότι η σειρά Galaxy S21 θα πωλείται χωρίς φορτιστή, αλλά ο Quandt λέει ότι ορισμένες περιοχές θα μπορούσαν να πάρουν μία. Δεν γνωρίζουμε τον λόγο πίσω από αυτήν την εικαζόμενη στρατηγική, αλλά θα μπορούσε να είναι ότι ορισμένες αγορές απαιτούν από τη Samsung να συμπεριλάβει αξεσουάρ στα τηλέφωνά της.

Η Apple πουλάει τώρα τα iPhone της χωρίς φορτιστή και ακουστικά, αλλά μερικές αγορές την έχουν ζητήσει να συνδυάσει αυτά τα αξεσουάρ.

Το Galaxy S21 έρχεται σύντομα

Σχεδόν όλα είναι ήδη γνωστά για τη σειρά Galaxy S21. Τα τηλέφωνα πιθανότατα θα τροφοδοτούνται από το Qualcomm Snapdragon 888 στις Η.Π.Α. και τον Exynos 2100 στην Ευρώπη και σε άλλες περιοχές του κόσμου.

Το υψηλότερο μοντέλο αναμένεται να διαθέτει οθόνη AMOLED 6,8 ιντσών με μεταβλητή τεχνολογία ρυθμού ανανέωσης LTPO 120Hz, πρωτεύοντα αισθητήρα 108MP και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη ασύρματης φόρτισης και γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 45W.

Το αρχικό Galaxy S21 θα κοστίσει 849 € και το βασικό Ultra θα έχει τιμή 1.332 €.

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss