Το Samsung Galaxy S22 FE ίσως να μην κυκλοφορήσει τελικά

Η Samsung κυκλοφόρησε τελικά το Galaxy S21 FE τον Ιανουάριο μετά από πολλαπλές καθυστερήσεις που το οδήγησαν να αποσυρθεί από την αρχικά προγραμματισμένη κυκλοφορία του τον Οκτώβριο. Το Galaxy S22 FE πρέπει όπως κάθε χρόνο να ακολουθήσει, αλλά οι φήμες φαίνεται να υποδηλώνουν το αντίθετο.

Όπως κοινοποίησε ο Dohyun Kim επικαλούμενος κορεάτικες πηγές, η Samsung μπορεί να μην έχει σχέδια της να κυκλοφορήσει το Galaxy S22 FE φέτος. Δεν φαίνεται να πρόκειται για περίπτωση καθυστερημένης κυκλοφορίας όπως το S21 FE, καθώς η ανάρτηση του Naver διευκρινίζει ότι αυτή θα ήταν μια πραγματική ακύρωση στο ίδιο πνεύμα με το Galaxy Note 21.
Υποτίθεται ότι δεν υπάρχει υλικολογισμικό ανάπτυξης για το Galaxy S22 FE. Η Samsung φέρεται να μην έχει πραγματοποιήσει επαφές στο SoC για να τροφοδοτήσει οποιαδήποτε τέτοια συσκευή. Το πρώτο κομμάτι φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον leaker chunvn8888, ο οποίος επίσης ισχυρίζεται ότι το Galaxy S22 FE δεν βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Η πηγή καταλήγει εμφατικά ότι το Galaxy S22 FE είναι απίθανο να κάνει το ντεμπούτο του — φέτος ή γενικά.

The S22 FE is not even in development just yet but some 15 years old kid already guessing the price lol.
— No name (@chunvn8888) April 24, 2022

It seems that Galaxy S22 FE will not be released this year. There’s no found development firmware and there’s also nothing about its AP. This is very similar situation to back when Galaxy Note hasn’t been released.
— Dohyun Kim (@dohyun854) April 26, 2022
Η ακύρωση του Galaxy S22 FE δεν θα ήταν ιδιαίτερα απροσδόκητη. Ως έχει, υπάρχουν ελάχιστες έως καθόλου διαφορές υλικού μεταξύ του FE και των κανονικών μοντέλων Galaxy S. Η τιμολόγηση δεν είναι επίσης παράγοντας, καθώς το βασικό Galaxy S22 πιθανότατα θα είχε γίνει φθηνότερο από το υποθετικό Galaxy S22 FE κατά την κυκλοφορία.
Είναι, φυσικά, σημαντικό να σημειωθεί ότι κορεατικές πηγές όπως αυτή έχουν κάνει λάθος στο παρελθόν. Καλά θα κάνετε να τα πάρετε όλα αυτά με λίγη προσοχή.


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss