Το Twitch αυξάνει την τιμή του Turbo, της μηνιαίας του συνδρομής που αφαιρεί τις διαφημίσεις

Το Twitch Turbo είναι μια μηνιαία συνδρομή που επιτρέπει στους χρήστες να αφαιρούν τις περισσότερες διαφημίσεις, να έχουν πρόσβαση σε πρόσθετα emoticons και πολλά άλλα. Στις ΗΠΑ, η τιμή θα αυξηθεί από 8,99 δολάρια σε 11,99 δολάρια το μήνα. Οι τιμές για άλλες χώρες μπορούν να βρεθούν σε ένα άρθρο υποστήριξης στον ιστότοπο του Twitch, και εκεί βλέπουμε ότι αντίστοιχα στις περισσότερες Ευρωπαικές χώρες, η τιμή έχει οριστεί στα €11.99. Η αλλαγή στο κόστος της μηνιαίας συνδρομής δεν συνοδεύεται με την προσθήκη νέων λειτουργιών κάτι που θα γίνει στο μέλλον.

Οι χρήστες ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στις τιμές με email που εστάλησαν την Πέμπτη. Οι σημερινοί συνδρομητές θα έχουν τις τρέχουσες τιμές τους κλειδωμένες για τρεις επιπλέον μήνες και θα πρέπει να επιλέξουν τις νέες τιμές. Εάν δεν ανανεώσουν μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, η συνδρομή τους στο Turbo θα σταματήσει να ανανεώνεται στις 31 Αυγούστου.

Αναμενόμενα, πολλοί συνδρομητές είναι δυσαρεστημένοι με την αύξηση των τιμών. Ένα νήμα στο subreddit r/Twitch έχει ήδη γεμίσει με παράπονα και ορισμένοι χρήστες εκτός ΗΠΑ βλέπουν σημαντικές αυξήσεις τιμών. Αναρτήσεις δυσαρεστημένων χρηστών μπορούν να εντοπιστούν και στο Twitter.

Η αύξηση των τιμών έρχεται λίγο διάστημα μετά την έλευση νέου CEO στο Twitch ο οποίος προχώρησε σε αρκετές απολύσεις, εν μέσω ευρύτερων απολύσεων στην Amazon που αποτελεί και ιδιοκτήτη της υπηρεσίας. Πάντως για ορισμένους χρήστες, η τιμή του Turbo έχει μειωθεί. Στην περίπτωση αυτή, οι χρήστες θα πρέπει να ακυρώσουν τη συνδρομή τους και στη συνέχεια να εγγραφούν εκ νέου για να επωφεληθούν από τη χαμηλότερη τιμή.

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss