Τριπλή επιτυχία και κέρδη 2,1 εκατ. ευρώ για διαδικτυακό νικητή του ΤΖΟΚΕΡ

Πώς ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ κέρδισε 2.108.126 ευρώ μέσω διαδικτύου – Μαζί με το έπαθλο της 1ης κατηγορίας κέρδισε και 16.971 ευρώ στη 2η κατηγορία

Τυχερός επί τρία ήταν ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης του ΤΖΟΚΕΡ, ο  οποίος, εκτός από το μεγάλο έπαθλο των 2.091.155 ευρώ, κέρδισε και 16.971 ευρώ στη 2η κατηγορία του παιχνιδιού, όπου σημείωσε δύο επιτυχίες. Έτσι, ο τυχερός παίκτης, που έπαιξε ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου, κέρδισε συνολικά 2.108.126 ευρώ.

Πώς κέρδισε τρία έπαθλα παίζοντας ΤΖΟΚΕΡ online

O διαδικτυακός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ, που κέρδισε το έπαθλο της 1ης κατηγορίας και δύο από τα συνολικά τρία έπαθλα που διένειμε χθες η 2η κατηγορία, έπαιξε ένα πλήρες σύστημα με αριθμούς δικής του επιλογής και συμπλήρωσε ένα δελτίο που κόστισε 30 ευρώ.  Το δελτίο κατατέθηκε μέσω του ΤΖΟΚΕΡ online όπου, πραγματοποιώντας την εγγραφή του, ο τυχερός παίκτης έχει δηλώσει και τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο θα πιστωθούν τα κέρδη.

Δεύτερος εκατομμυριούχος μέσω διαδικτύου για το 2021

Ο μεγάλος νικητής της χθεσινής κλήρωσης, που κέρδισε πάνω από 2,1 εκατ. ευρώ, είναι ο δεύτερος τυχερός παίκτης που πιάνει το ΤΖΟΚΕΡ μέσω διαδικτύου από την αρχή της χρονιάς. Ο πρώτος online νικητής, που αναδείχθηκε στην κλήρωση της 5ης Ιανουαρίου, κέρδισε 1,6 εκατ.  ευρώ με ένα δελτίο που περιείχε 9 στήλες και κόστισε 4,5 ευρώ.

Πώς θα διεκδικήσετε το έπαθλο

Το ΤΖΟΚΕΡ στην αυριανή κλήρωση μοιράζει 600.000 ευρώ, τα οποία μπορείτε να διεκδικήσετε καταθέτοντας διαδικτυακά το δελτίο σας από υπολογιστή ή κινητό τηλέφωνο.

Για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online, υπάρχουν δύο εναλλακτικοί τρόποι: μέσω του tzoker.gr  ή της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ, η οποία είναι διαθέσιμη δωρεάν από το App Store ή μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ (συσκευές με Android).

Η προθεσμία κατάθεσης δελτίων λήγει στις 21:30.

viberΤο BestNews και στο Viber – Μπείτε στην ομάδα μας και μείνετε ενημερωμένοι για όλα τα καλά νέα των ημερών από το πρώτο site στην Ελλάδα με μόνο θετικές ειδήσεις και πολλούς Διαγωνισμούς!!!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το έργο τέχνης της ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε το υπέροχο έργο τέχνης που βλέπετε στη φωτογραφία της εμπειρικής και αυτοδίδακτης ζωγράφου Ειρήνη Πατάπη

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss