Τσίρκο χρησιμοποιεί τρισδιάστατα ολογράμματα αντί για αληθινά ζώα

Το Circus Roncalli, είναι ένα διαφορετικό τσίρκο απο όλα τα άλλα καθώς νοιάζεται για τα ζώα και φροντίζει να μην τα χρησιμοποιεί στις παραστάσεις του. 

Το Circus Roncalli αποτελεί ένα τσίρκο της Γερμανίας, το οποίο έκανε χρήση της τεχνολογίας για να εφαρμόσει, τα διασκεδαστικά προγράμματά του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην κακοποιηθεί κανένα ζώο. Δηλαδή, πρόκειται για το πρώτο τσίρκο στο κόσμο, το οποίο αντικατέστησε τα ζώα, με ρεαλιστικά ολογράμματα.Τα animations δημιουργούνται μέσα από έναν υπολογιστή. Από εκεί και πέρα, η προβολή τους προς τους επισκέπτες γίνεται σε πραγματικές διαστάσεις και με εντυπωσιακό τρόπο. Αποτελεί κομμάτι του προγράμματος, ενός προγράμματος γεμάτο από ακροβατικά και ταχυδακτυλουργικά. Ελέφαντες, πίθηκοι, ψάρια, καθώς και άλλα είδη άγριων ζώων πραγματοποιούν απίθανες φιγούρες.Το Circus Roncalli λειτουργεί για πάρα πολλές δεκαετίες. Όμως, πρόσφατα οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου τσίρκο, πήραν την απόφαση να αντικαταστήσουν τα ζώα, με την τεχνολογία. Δηλαδή, με 11 προτζέκτορες, laser και φακούς. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και μάλιστα χωρίς την παρουσία κάποιου αληθινού ζώου.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας, πολλά ζώα γλυτώνουν την αιχμαλωσία και άνθρωποι τα «χαίρονται», με πιο εντυπωσιακό τρόπο.

 Ακολουθήστε τις ειδήσεις του BestNews στο Google News

Διαγωνισμός για το instagram: 2 Αντίτυπα του Βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»

Το BESTNEWS, οι Εκδόσεις 24 Γράμματα και ο συγγραφέας Άγις Ντούλιας, σας κάνουν δώρο μετά από κλήρωση, 2 αντίτυπα του βιβλίου «Ψηφιακό Εγώ»!

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss