Φήμες: Ξεκινά η παραγωγή του Google Pixel 6a

Ο tipster Mukul Sharma λέει ότι η παραγωγή του Pixel 6a έχει ξεκινήσει σε ορισμένες ασιατικές χώρες, κάτι που είναι ακόμη περισσότερο απόδειξη ότι μια ανακοίνωση δεν απέχει πολύ. Η Google πιθανότατα θα αποκαλύψει το τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του Google IO, το οποίο θα ξεκινήσει στις 11 Μαΐου, αν και ενδέχεται να μην κυκλοφορήσει μέχρι τις 28 Ιουλίου. Το τηλέφωνο ενδέχεται να κυκλοφορήσει ευρύτερα από το Pixel 5a.

Το Pixel 6a αναμένεται να επαναχρησιμοποιήσει τη σχεδίαση του Pixel 6, που σημαίνει ότι μπορούμε να περιμένουμε μια οριζόντια γραμμή κάμερας και μια κεντραρισμένη οπή στην οθόνη. Το τηλέφωνο αναμένεται να έχει οθόνη 6,2 ιντσών και μικρότερες συνολικές διαστάσεις από το Pixel 6.
Το κινητό είναι πιθανό να διατηρήσει την κύρια κάμερα των 12,2 MP του προκατόχου του, αλλά μπορεί να λάβει την υπερευρεία μονάδα 12 MP του Pixel 6 καθώς και τη φωτογραφική μηχανή selfie 8MP. Αυτό θα μπορούσε να το βοηθήσει να γίνει το καλύτερο οικονομικό τηλέφωνο με κάμερα της χρονιάς.

Το τηλέφωνο φέρεται να λειτουργεί με το ίδιο εσωτερικό τσιπ Tensor με τα Pixel 6 και 6 Pro και οι βαθμολογίες συγκριτικής αξιολόγησης που διέρρευσαν υποδηλώνουν ότι η Google έχει βελτιστοποιήσει το τσιπ για να δώσει ώθηση στην απόδοση. Το SoC πιθανώς θα συνδυάζεται με τουλάχιστον 6 GB μνήμης RAM και …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss