Χαμός με νέες κατηγορίες και πλούσιο πρόγραμμα στο Ertflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0   Average: 0/5]


H νέα υβριδική πλατφόρμα της ΕΡΤ που λέγεται “ERTFLIX” έχει κυκλοφορήσει εδώ και καιρό. Όποιος πατήσει το κόκκινο κουμπί στο τηλεκοντρόλ του και μπει στην υβριδική τηλεόραση της ΕΡΤ θα βρει πλούσιο πρόγραμμα για όλα τα γούστα.

Το Εrtflix πάει εξαιρετικά και υπάρχουν περισσότερες από 30 νέες κατηγορίες και ταξινόμηση των ταινιών, των ξένων σειρών και αυτών της ΕΡΤ, καθώς και των δεκάδων ντοκιμαντέρ. Αναλυτικά:

Στην κατηγορία «ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ» μπορείτε άμεσα να ενημερωθείτε για τις σειρές, τις ταινίες και τα προγράμματα, που είναι τα πιο δημοφιλή στο ERTFLIX, κάθε εβδομάδα.

Η κατηγορία «ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ» πληροφορεί το κοινό για τις ταινίες και τις σειρές, που σύντομα δεν θα είναι διαθέσιμες στη δωρεάν ψηφιακή πλατφόρμα. Η ελληνική κωμωδία «Στάκαμαν», το κοινωνικό δράμα, βρετανοαμερικανικής συμπαραγωγής «Νόμος περί τέκνων» (The children act), η γαλλική κωμωδία «Υπόθεση πολύ οικογενειακή» (Family Business), είναι μόνο μερικές από τις ταινίες που επιβάλλεται να μη χάσετε.

Η κατηγορία «ΛΥΣΤΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ» περιέχει σειρές και ταινίες γεμάτες σασπένς, που σας κρατούν καθηλωμένους, από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό, μπροστά στις οθόνες σας. Οι βαθμοί δυσκολίας για τα «κλειδιά» της υπόθεσης διαφέρουν, όμως τα στοιχεία βρίσκονται κρυμμένα παντού. Οι νέες «Περιπέτειες του Ηρακλή Πουαρό», η νουάρ σειρά «Babylon Berlin», η αμερικανική ταινία μυστηρίου «Θανάσιμος επισκέπτης» (Untraceable) και η αμερικανική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Πρόγραμμα Blue Book» βάζουν γρίφους για επίδοξους ντετέκτιβ.

Το «ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΟΥΤΙ» είναι πλέον μια ξεχωριστή κατηγορία, που φιλοξενεί όλα τα επεισόδια της δημοφιλούς, εβδομαδιαίας μουσικής εκπομπής, με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, τη Ρένα Μόρφη και τους καλεσμένους τους.

Η κατηγορία «ERTFLIX ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» περιλαμβάνει όλες τις παραγωγές της ΕΡΤ με θέμα την ελληνική παραδοσιακή μουσική. Από την ταξιδιωτική εκπομπή «Κυριακή στο χωριό» στη «Σύγχρονη παραδοσιακή μουσική» και το «Αλάτι της γης» μέχρι την εκπομπή «Κάθε τόπος και τραγούδι», η μουσική παράδοση του τόπου μας περνάει από τις οθόνες μας.

Τέλος, η μεγάλη ποικιλία των ντοκιμαντέρ μοιράστηκε στις ειδικές κατηγορίες: «ΦΥΣΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», «ΤΑΞΙΔΙ», «ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ», «ΤΕΧΝΗ», «ΕΥ ΖΗΝ», ώστε να γίνεται ακόμα πιο εύκολα η πλοήγηση ανάμεσα στους 60 διαφορετικούς τίτλους και τα επεισόδιά τους.

Υπενθυμίζεται ότι το ERTFLIX είναι δωρεάν διαθέσιμο εδώ και με το κόκκινο κουμπί από τις smart τηλεοράσεις, καθώς και υπάρχει ένα app για κινητά τηλέφωνα και tablets. Αναλυτικά:

Cineramen

Νίκος Δρίβας

Facebook Twitter Google+

Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss