10 πρακτικές συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας από τις ηλεκτρονικές σας συσκευές | TechNode.gr – Εγγύηση στην τεχνολογία

Πέρυσι τέτοια εποχή, ελάχιστοι από εμάς ανησυχούσαμε για το πόση ενέργεια καταναλώναμε. Ακόμα λιγότεροι πιθανώς ήμασταν όσοι μπήκαμε στον κόπο να ελέγξουμε το ποσό που ξοδεύαμε για ενέργεια ετησίως. Όμως, φέτος, όλα άλλαξαν μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία – η οποία έστειλε τους λογαριασμούς ενέργειας στα ύψη.
Οι καταναλωτές σε ολόκληρη την Ευρώπη θα επηρεαστούν με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με την έκταση και το είδος της στήριξης που θα προσφέρουν οι κυβερνήσεις τους ή τις πηγές καυσίμων που χρησιμοποιεί η χώρα. Σε κάθε περίπτωση όμως, θα υπάρξει μια συλλογική προσπάθεια να βρεθούν νέοι τρόποι μείωσης των λογαριασμών ενέργειας, δεδομένου ότι και οι δαπάνες των νοικοκυριών για άλλα είδη αυξάνονται όσο ο πληθωρισμός ανεβαίνει.
Και με τις ηλεκτρονικές συσκευές να καταναλώνουν σημαντικές ποσότητες ηλεκτρισμού, αυτό φαίνεται να είναι καλό σημείο εκκίνησης λέει ο Phil Muncaster από την ομάδα της παγκόσμιας εταιρείας ψηφιακής ασφάλειας ESET και μας δίνει μερικές πρακτικές συμβουλές για να μειώσουμε το λογαριασμό ενέργειας κάνοντας ταυτόχρονα τον πλανήτη μας κάπως πιο πράσινο.
Η εργασία από το σπίτι ανεβάζει το λογαριασμό του ηλεκτρικού
Ο αριθμός των συνδεδεμένων συσκευών στα σπίτια μας έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια. Υπήρχε κάποια εποχή που υπολογίζαμε μόνο φορητούς και επιτραπέζιους υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και tablet μεταξύ των συσκευών που συνδέονταν στο ο …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss