20 κορυφαία western που δεν πρέπει να χάσετε – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

Υπάρχουν πολλές ταινίες οι οποίες έχουν καταφέρει να αφήσουν εποχή και γενικότερα να χαρακτηριστούν από τις καλύτερες και πιο κλασικές του είδους, ωστόσο υπάρχουν και κάποιες που δεν είναι ιδιαιτέρως γνωστές στο ευρύ κοινό.

Το Slash Film είναι μακράν ένα από τα καλύτερα site στην ανάλυση ταινιών, αλλά και αφιερωμάτων σχετικά με διάφορα είδη αναφέρει 20 από τα καλύτερα western που άφησαν εποχή και σίγουρα πρέπει να δείτε.
Once Upon A Time In The West
Αδίστακτοι ντεσπεράντος σκοτώνουν έναν άντρα και τα τρία του παιδιά με σκοπό να πάρουν τη γη του ώστε να περάσει από εκεί ο σιδηρόδρομος. Για να μπορέσουν να το κάνουν αυτό, πρέπει να σκοτώσουν και τη γυναίκα του, η οποία κληρονόμησε τη γη. Η πανέμορφη χήρα χρειάζεται προστασία, την οποία βρίσκει στο πρόσωπο ενός παράξενου ξένου με μια φυσαρμόνικα.
[embedded content]
The Man Who Shot Liberty Valance
Ο γερουσιαστής Ράνσομ Στόνταρντ επιστρέφει στην γενέτειρα του για την κηδεία του Τομ Ντόνιφον. Εκεί θα αφηγηθεί σε έναν ντόπιο δημοσιογράφο την ιστορία του φίλου του. Όταν είχε έρθει στην πόλη ήταν ένας απλός δικηγόρος. Η άμαξα που τον έφερνε ληστεύθηκε από τον Λίμπερτι Βάλανς και το μόνο που του είχε απομείνει ήταν κάποια νομικά βιβλία. Έπιασε δουλειά σε ένα μικρό εστιατόριο κι εκεί γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγο του, Χέιλι. Οι καταστάσεις έγιναν επικίνδυνες κι ο Ντόνιφον βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Βάλανς που τρομοκρατούσε την πόλη.
[embedded content]
Unforgiven
The Searchers
The Good, the Bad, and the Ugly
Τρεις πιστολέρος κυνηγούν έναν κρυμμένο θησαυρό που τελικά θα τους φέρει αντιμέτωπους τον ένα με τον άλλο.
[embedded content]
High Noon
Ο Γουίλ Κέιν (Γκάρι Κούπερ), σερίφης μιας μικρής πόλης της αμερικανικής υπαίθρου, ετοιμάζεται να παντρευτεί την φιλειρηνική Έιμ …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss