Το 2ο Reborn in Athens είναι γεγονός!

Μετά την επιτυχία που σημείωσε την πρώτη χρονιά, το Reborn in Athens επιστρέφει στο Θησείον, ΕΝΑ ΘΕΑΤΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, και προσκαλεί οργανισμούς, ομάδες και δημιουργούς…

οι οποίοι δραστηριοποιούνται εκτός των τειχών της πρωτεύουσας, να παρουσιάσουν το έργου τους στο θέατρο, στο χορό ή στις άλλες παραστατικές τέχνες στο κοινό της Αθήνας, από την 1η έως τις 16 Ιουλίου 2017.

Στόχος της εταιρείας PRO4 που διοργανώνει το Reborn in Athens, είναι η παρουσίαση της σύγχρονης δημιουργίας, όπως αυτή διαμορφώνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα, καταδεικνύοντας ότι η καλλιτεχνική δραστηριότητα δεν σταματά στην Αθήνα.

Ταυτόχρονα, μέσω του φεστιβάλ, δίνεται η ευκαιρία στο κοινό, στους επισκέπτες, στους δημιουργούς αλλά και στους παραγωγούς να ανακαλύψουν νέους πυρήνες της εγχώριας δημιουργίας εκτός κέντρου, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν δυνατές και ενδιαφέρουσες εμπειρίες θέασης.

Πέρσι συμμετείχαν παραστάσεις από τη Θεσσαλονίκη, το Βόλο, τα Χανιά, την Πάτρα και την Άρτα δίνοντας το θεατρικό τους στίγμα στην Αθήνα.

Φέτος επιδίωξή μας είναι να συγκεντρώσουμε τις καλύτερες παραστάσεις της περιφέρειας, ανοίγοντας ένα δίαυλο επικοινωνίας και καλλιτεχνικής συνδιαλλαγής μεταξύ της Αθήνας και των άλλων περιοχών της Ελλάδας.

Δυνατότητα συμμετοχής στο Reborn in Athens 2 έχουν οργανισμοί, ομάδες καλλιτεχνών ή μεμονωμένοι καλλιτέχνες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο του θεάτρου, του χορού της μουσικής και γενικότερα των παραστατικών τεχνών και που έχουν ήδη δημιουργήσει και παρουσιάσει την δουλειά τους εκτός Αττικής. Δεν αποκλείεται, όμως, και η συμμετοχή όσων έχουν ήδη παρουσιάσει τις δουλειές στους στη Αθήνα και θα ήθελαν να πάρουν μέρος στην διοργάνωση.

Aναλυτικοί όροι και φόρμα συμμετοχής στο www.pro4.gr

Αιτήσεις συμμετοχής στο info@pro4.gr

Νέα καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή αιτήσεων: 20 Μαΐου 2017

 

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss