3 στον αέρα Podcast S06E11: Beat, FTX, Lenovo, Black Friday και DDoS

Στο νέο επεισόδιο του τεχνολογικού μας podcast το οποίο γίνεται απομακρυσμένα λόγω COVID, συζητάμε αρχικά για τις εξελίξεις στη Beat και συγκεκριμένα το τμήμα της εταιρείας που είναι υπεύθυνο για τις δραστηριότητες στη Λατινική Αμερική.

Ένα ακόμα είναι οι τελευταίες τρέλες του Musk στο Twitter ενώ στη συνέχεια σχολιάζουμε μία από τις σημαντικότερες ειδήσεις της χρονιάς, την κατάρρευση της FTX, ενός από τα μεγαλύτερα ανταλλακτήρια κρυπτονομισμάτων στον κόσμο, και τις επιπτώσεις που είχε στο χώρο των crypto. Η Lenovo γιόρτασε 30 χρόνια παρουσίας στην αγορά, με σειρές laptop που κυριαρχούν στην αγορά όπως τα Yoga και ThinkPad.

H Black Friday μπορεί να είναι 2 εβδομάδες μακρυά όμως αυτό δεν σημαίνει ότι οι εταιρείες θα περιμένουν μέχρι τότε, αφού ήδη οι μεγαλύτεροι retailers της χώρας έχουν ξεκινήσει τις προσφορές σε διαφορετικές προιοντικές κατηγορίες, ειδικά σ’ αυτή των τηλεοράσεων ενόψη και του Μουντιάλ που ξεκινά σε μερικές ημέρες.
Κλείνουμε με αναφορά στη ddos επίθεση που δέχθηκε το taxisnet καθώς και σε μια γενική συζήτηση για τηλεοπτικές σειρές και ταινίες που μας άρεσαν το τελευταίο διάστημα.
Αναλυτικά τα θέματα συζήτησης:
00:00 – Εισαγωγή02:50 – Musk04:00 – Σχόλια21:05 – Beat27:00 – FTX34:53 – Lenovo36:52 – Black Friday43:10 – Cosmote44:35 – J.P Morgan & Viva46:18 – DDoS στο TaxisNet47:07 – TV Shows & Movies
Το podcast “3 στον Αέρα” είναι διαθέσιμο σε πολλές υπηρεσίες όπως το Anchor, Apple Podcasts, …
Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss