3 ταινίες ετοιμάζει η Jennifer Lopez για το Netflix – Cineramen

Βαθμολόγησε το άρθρο

H ταινία The Hustlers, για την οποία σας είχαμε αναφέρει την άποψη μας, έδωσε την ευκαιρία στην Jennifer Lopez να επιδείξει τις ερμηνευτικές της ικανότητες, με την τραγουδίστρια και ηθοποιό να κάνει 3 ταινίες για το Netflix.

Στο Atlas από τον Brad Peyton, η πρωταγωνίστρια είναι αντιμέτωπη με έναν A.I. στρατιώτη που αποφασίζει ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσουν οι πόλεμοι είναι να καταστρέψει την ανθρωπότητα. H Atlas από την άλλη, για να σταματήσει αυτή την A.I. θα πρέπει να συνεργαστεί στενά με μία άλλη τεχνητή νοημοσύνη. Παίζουν επίσης οι Simu Liu, Sterling K. Brown (This is Us) και Abraham Popoola (Morbius).
Έπειτα είναι το θρίλερ The Cipher που βασίζεται στην ομότιτλη νουβέλα της Isabella Malondo και έχει να κάνει με την πράκτορα του FBI, Nina Guerrera, που βρίσκει τον εαυτό της να παρασύρεται σε μια υπόθεση με έναν serial killer ο οποίος χρησιμοποιεί κωδικούς και γρίφους για τους φόνους που διαπράττει, οπότε σύντομα θα βρεθεί σε ένα παιχνίδι γάτας και ποντικιού.
Ακολουθεί μια περιπέτεια με τον τίτλο The Mother, σε σκηνοθεσία Niki Caro (Mulan), στην οποία η Lopez θα υποδυθεί μια πληρωμένη δολοφόνο, η οποία πρέπει να προστατέψει την κόρη της που είχε εγκαταλείψει πολλά χρόνια πριν, από επικίνδυνους άνδρες.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen


Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss