Αχα καλό ε; Ο Μάρκος Σεφερλής θα κάνει το Ελληνικό The Office

Βαθμολόγησε το άρθρο

[Total: 0 Average: 0]

Tο τελευταίο διάστημα είχε ακουστεί πως ο Μάρκος Σεφερλής έψαχνε να κάνει το Ελληνικό The Office, ωστόσο θεωρήθηκε πως ήταν… τρολιά. Τελικά σήμερα έγινε γνωστό πως πήρε τα δικαιώματα για να το μετατρέψει σε πραγματικότητα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή του ΣΚΑΪ με τη Φαίη Σκορδά, ο Μάρκος Σεφερλής θα μεταφέρει την Βρετανική (Ricky Gervais) και μετέπειτα Αμερικάνικη (Steve Carell) σειρά στην μικρή οθόνη για λογαριασμό της χώρας μας.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπή, αυτή την εποχή ο Σεφερλής αναζητά το καστ που θα τον πλαισιώσει, αφού είμαστε σίγουροι ότι για τον εαυτό του έχει καπαρώσει το ρόλο του αφεντικού της εταιρείας, που στην αμερικανική έκδοση είχε ο Στιβ Καρέλ και στην ορίτζιναλ αγγλική, ο Ρίκι Ζερβές.
Τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στο BBC και η λογική λέει πως θα προβληθεί από τον ANT1 (με το οποίο συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια ο Σεφερλής), ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ “έχει ήδη ξεκινήσει να βολιδοσκοπεί ηθοποιούς”. Κάποια… σιγουράκια υπάρχουν και περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Cineramen

Νίκος Δρίβας
Facebook Twitter Google+
Δημιουργός και συντάκτης του www.cineramen.gr αλλά κυρίως φανατικός του σινεμά

Δείτε ακόμα στο Cineramen

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss