Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, ούσα εμφανώς αγανακτισμένη με αφορμή ορισμένα σχόλια που υπήρξαν στο «Πρωινό» σχετικά με τις δημόσιες εμφανίσεις του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, θέλησε να λάβει θέση.

Φ.Σ.: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα site ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με το ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.

Α.Γ.: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.

Ε.Χ.: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικία τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται το ζευγάρι για τις αναρτήσεις του: «Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ό,τι σώμα κι αν έχει…».

Latest Posts

spot_img

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Don't Miss