Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» για τα βίντεο με τις προκλητικές δηλώσεις της και δηλώνει αμετανόητη, ενώ τόνισε επίσης πως έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή της.

«Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου»

Αρχικά, η Αφροδίτη Λατινοπούλου δήλωσε: «Δεν κρύβομαι, λέω ευθαρσώς τη γνώμη μου. Χωρίς φόβο. Είναι κάτι που με χαρακτηρίζει. Δεν κάνω πίσω στα πιστεύω και τις απόψεις μου. Και στις αξίες τις οποίες έχω από την οικογένεια μου. Και είναι κάτι το οποίο δεν θα σταματήσω να το κάνω».

«Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή»

Και τόνισε επίσης: «Δεν θεωρώ ότι έχω περάσει ποτέ μια κόκκινη γραμμή. Πιστεύω απλά πως τοποθετούμαι, πως είμαι πάντα μέσα στα πλαίσια, χρησιμοποιώ πάντα ευγένεια, δεν προκαλώ και δεν θέλω να θίξω κανέναν. Δεν έχω τέτοιον σκοπό. Συνεπώς, πιστεύω ότι κάνω αυτό το οποίο πρέπει να κάνω εγώ ως Αφροδίτη. Δηλαδή να κοιμάμαι εγώ ήσυχη το βράδυ».

 «Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες»

Και αμέσως μετά συνέχισε λέγοντας: «Παρατήρησα την ανάγκη των γυναικών να αναδεικνύουν σημεία του σώματος τους, την στιγμή που οι γυναίκες έχουν δώσει αγώνες. Η κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να ξυρίζεται ή όχι και εγώ έχω σημεία του σώματος που δεν είμαι ευχαριστημένη».

«Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω»

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου συμπλήρωσε: «Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα και ο καθένας μπορεί να λέει ανοιχτά ότι θέλει του, ειδικά όταν δεν μειώνει, δεν προσβάλει, δεν υβρίζει μπορεί να πει άνετα την άποψη του. Σε καμία περίπτωση δεν χρησιμοποιώ ακραίες δηλώσεις για να προκαλέσω».

«Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες»

«Απορώ πραγματικά γιατί πήρε τόση έκταση το βίντεο για τις αξύριστες μασχάλες. Σίγουρα έπαιξαν ρόλο τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και παρατήρησα πως όλες οι εκπομπές το έπαιξαν το βίντεο με αρνητική προέκταση. Δεν έπαιξε σχόλιο από κάποιον χρήστη που συμφωνούσε μαζί μου», πρόσθεσε η ίδια.

Δείτε παρακάτω το «επίμαχο» βίντεο το οποίο κίνησε «θύελλα» αντιδράσεων εις βάρος της Λατινοπούλου:

«Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου»

Τέλος, είπε: «Έχω δεχτεί απειλές για την ζωή μου και την οικογένεια μου. Έβαλαν γκαζάκια στην είσοδο του σπιτιού μου».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα»:

Latest Posts

Don't Miss

Stay in touch

To be updated with all the latest news, offers and special announcements.